türk net en son haber 19 Mart 2010Güncelleme: 19.03.2010 06:29 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi
Anketler

Güncel Başlıklar
İMKB
Çevre Sorunları
Beşir Atalay
Kamu Yatırımları
Hastane Yatırımları
Devlet Hastaneleri
Çetin Doğan - Emekli Birinci Ordu Komutanı
Balyoz Darbe Planı ve Operasyonu
Fransa
Belçika
Add to Google
17 Kasım 2008 Pazartesi 02:59 Spor

SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM... Beşiktaş, İKİNCİ sıraya yükseldi; Galatasaray 5'te; TRABZON LİDER

Süper Lig'de 11. haftanın son maçında sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni 2-0 yenen Galatasaray, 5. sıradaki yerini korudu.

Sarı-kırmızılılar, 39. dakikada Kewell'ın golüyle 1-0 öne geçerken, 83. dakikada Lincoln'ün ayağından bir gol daha buldu ve sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Galatasaray, bu galibiyetle puanını 20'ye çıkardı ve bu haftayı da 5. sırada tamamladı.

Beşiktaş ise gündüz oynanan maçta Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, Bursa deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılmasına karşın, dün Ankaraspor'un Fenerbahçe'ye kaybetmesiyle 22 puan ve averajla 2. sıraya yükseldi.

Lig'de 11. haftanın sonunda ise gol krallığında Sivassporlu Mehmet Yıldız 9 golle ilk sırada bulunurken, bu futbolcuyu, 7 golle Ankarasporlu Mehmet Çakır, 6 golle Galatasaraylı Lincoln ve Antalyasporlu Djiehoua, 5'er golle de Beşiktaşlı Nobre, Fenerbahçeli Alex, Trabzonsporlu Gökhan Ünal, Bursasporlu Sercan, Eskişehirsporlu Youla ve Galatasaraylı Kewell takip ediyor.

Turkcell Süyer Lig'in 12. haftasında ise Gaziantepspor-Gençlerbirliği, Konyaspor-Kayserispor, Beşiktaş-Eskişehirspor, Denizlispor-Bursaspor, Ankaragücü-Fenerbahçe, Ankaraspor-Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Hacettepe, Trabzonspor-Sivasspor ve Antalyaspor-Kocaelispor karşılaşmaları yapılacak.

İlgili Başlıklar:
Turkcell Süper Lig (1070 haber)






Adnan Polat, kongre öncesi zehir zemberek açıklamalar yaptı. Rakibi Adnan Öztürk’e göndermelerde bulunan Polat, patrondan izin alarak Galatasaray’ın yönetilemeyeceğine dikkat çekti.

Sarı-Lacivertli yönetim sezon başında Sivasspor'dan alınan ancak bugüne kadar yaptığı hatalarla saç baş yolduran Bilica'yı gönderip yerine İspanyol takımı Villarreal'de forma giyen Diego Godin'i almak

Galatasaray Sportif A.Ş, bir gazetede yer alan “Galatasaray'a kayyum şoku” haberinin doğru olmadığını bildirdi.

PFDK Diyarbakırspor'a 3 maç kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verdi. Böylece Diyarbakırspor'un toplam cezası 6 maça çıktı.

PFDK tribünden düşen taraftarla ilgili G.Saray'a 185 bin TL para cezası verdi

Galatasaray'da birleşme operasyonuna karşı çıkan İngiliz Fon QVT, mahkemeye giderek kayyum talebinde bulundu.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam