|
|
22 Şubat 2009 Pazar 09:34
|
Spor
|
Hayatından geçen tüm kadınlar, yatak sırlarını anlatmaya meraklı... Eski karısı yeni sevgil için şöye diyor: Eline verecek bebeğini SEPETLEYECEK
Fenerbahçe’nin İspanyol yıldız futbolcusu Daniel Güiza’nın eski eşi Rocio Aranda, İspanyol TV’sine çıkarak "Dani beni milli takımın kamp yaptığı otele çağırdı. Sabaha kadar seviştik" diye konuştu.
Daniel Güiza’nın eski eşleri, iki çocuğunun anneleri Rocio Aranda ile Nuria Bermudez, futbolcuya karşı ortak cephe kurdular. İspanyol televizyonunda önceki gün "DEC" adlı programa çıkan Aranda ile Bermudez, Fenerbahçeli futbolcunun gece yaşantısı ve içki nedeniyle geleceğini tehlikeye soktuğunu iddia ettiler.
İspanya A Milli Takımı Teknik Direktörü Del Bosque’nin de Güiza’ya kızdığını belirten Aranda ve Bermudez, "Sevilla’dan sonra bir daha milli takım kampına çağrılmayabilir" dediler.
Güiza’nın ilk çocuğunun annesi olan Rocio Aranda, geçen 11 Şubat’ta Sevilla’da yapılan İspanya-İngiltere hazırlık maçı öncesinde eski kocası Güiza ile kamp yapılan otel odasında seviştiklerini açıkladı.
Aranda, "Dani beni milli takımın kamp yaptığı otele çağırdı. Otel odasına çıktığımı Del Bosque ve daha birçok insan gördü. Sabaha kadar birlikte olduk, içkiliydi" diye konuştu.
9-11 Şubat tarihleri arasında Sevilla’da yapılan İspanya A Milli Takımı kampına çağrılan Güiza’nın, İspanya-İngiltere maçında son dakikalarda sadece 2-3 dakika sahaya çıkmasına izin verilmişti.
Güiza’nın kamp sırasında içkili bir şekilde eski eşiyle birlikte otel odasına çıkmasına İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Del Bosque’nin de sinirlendiği bildiriliyor.
Güiza’nın aşırı çapkın olduğunu ve genç kızları aldatıp sonra da evine gönderdiğini" söyleyen Aranda ve Bermudez, ünlü futbolcunun İstanbul’a da getirdiği yeni sevgilisi Rocio Herrera için "Dani onu da bir yıl içinde kucağında bir çocukla İstanbul’dan gönderir" diye konuştular
Konuk takım 18. dakikada Nuri'nin kullandığı serbest vuruşun, Bochumlu Maltritz'in omzuna çarpmasıyla 1-0 öne geçti. Zidan'la 27'de farkı ikiye çıkaran Sarı-Siyahlılar, 53'te Holtby'nin farkı bire ind
Formula 1'de sezonun ilk yarışı olan Bahreyn Grand Prix'sine Red Bull'un Alman pilotu Sebastian Vettel ilk sırada (pole position) başlayacak.
Genlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, ''TFF'ye Allah yardım etsin diyorum, bu hakemlerden kurtuluruz diye Allah'a dua ediyorum'' dedi.
Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlenen 2010 Almanya Açık Tekvando Turnuvası'na Gladbeck Tekvando Spor Merkezi'nden katılan Alman Milli Tekvando Takımı oyuncusu Yonca Çelik (14), 59 kiloda altın madal
Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Christoph Daum, şampiyonluktaki durumlarının zorlaştığını söyledi.
|