|
|
25 Haziran 2009 Perşembe 09:24
|
Toplum
|
9 yaşındaki Ali'yi, Pitbull PARÇALADI
İstanbul Eyüp’te, İlköğretim okulu 3. sınıf öğrencisi Ali Haydar Koncura (9), dün arkadaşlarıyla oynamak için Fındıklı Sokak’taki evlerinin bahçesine çıktı...
Hürriyet gazetesinin haberine göre; Bu sırada bahçeye giren pitbull cinsi köpek çocuklara saldırdı. Pitbull kaçamayan Ali Koncura’yı sol baldırından ısırdı. Çocukların çığlıklarına koşan mahalle sakinleri, pitbull’un çocuğu bırakması için uzun süre uğraşırken iki kişi de ellerinden yaralandı. Köpeğin uzaklaşmasının ardından Küçük Ali, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sol baldırında doku kaybı bulunan çocuk ameliyata alındı.
Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri, karayollarında yanıcı ve patlayıcı taşıyan 100 bin dolayında tanker bulunduğunu, bunların yalnızca 20 bininin standartlara uygun olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara Altınpark'ta düzenlenen törende nevruz ateşini, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte yaktı.
Dünyanın en eski hava kuvvetlerinden biri sayılan Türk Hava Kuvvetleri, 1911 yılında kuruldu.
Depreme hazırlılık konusunda, dünyanın en büyük teknik birikime sahip kurumlarından biri olan JICA Türkiye Ofisi Başkanı Kazuhide Nagasawa, Türkiye'nin depreme hazırlık konusundaki çalışmalarını ve JI
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, önceki gün Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Konferans Salonu’nda düzenlenen Türkiye’de Ulaşım Politikaları Semineri’nde konuştu.
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı, imar yolsuzluğundan servet yaptığı öne sürülen Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu’nun yargılanması amacıyla İçişleri’nden izin istedi.
|