türk net en son haber 22 Mart 2010Güncelleme: 22.03.2010 05:51 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi
Anketler

Güncel Başlıklar
İsrail
Karayollarıyla İlgili Haberler
Barack Obama
ABD
AKPnin İcraatları
Yunanistan
Sivasspor
Vize Uygulamaları ve Sorunları
Danimarka
Müzik
Add to Google
02 Temmuz 2009 Perşembe 12:36 Toplum

İstanbullular'a yaz başında KÖTÜ HABER: İSKİ, SUYA ZAM YAPMAYA HAZIRLANIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İSKİ'nin teklifini kabul ederse su, musluklardan 1 Ağustos'tan itibaren ZAMLI AKACAK...


İSKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural, İstanbul'daki su fiyatlarında yeni bir düzenlemeye gidilmesi amacıyla kurumları tarafından hazırlanan teklifi, bu ay içerisinde İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisine sunacaklarını söyledi.

Vural, İSKİ Genel Müdürlüğünde düzenlediği basın toplantısında, İSKİ bütçesindeki gelir/gider dengesinin kurulması, maliyetli kredi kullanımının asgari düzeyde tutulması, hayati öneme haiz suyun İstanbul halkına sürekli olarak temin edilmesi ve yeni yatırımlara kaynak oluşturulması amacıyla teklif hazırladıklarını belirtti.

Teklifin, su fiyatlarında yeni bir düzenlemeyi içerdiğini ve bu ay içerisinde Büyükşehir Belediye Meclisine sunulacağını kaydeden Vural, ''Teklifimiz, Meclis tarafından kabul edilirse, yeni tarifenin 1 Ağustostan itibaren geçerli olmasını talep ediyoruz'' dedi.

İlgili Başlıklar:
İSKİ (62 haber)
Zam Haberleri (199 haber)

Kaynak: AA





Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri, karayollarında yanıcı ve patlayıcı taşıyan 100 bin dolayında tanker bulunduğunu, bunların yalnızca 20 bininin standartlara uygun olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara Altınpark'ta düzenlenen törende nevruz ateşini, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte yaktı.

Dünyanın en eski hava kuvvetlerinden biri sayılan Türk Hava Kuvvetleri, 1911 yılında kuruldu.

Depreme hazırlılık konusunda, dünyanın en büyük teknik birikime sahip kurumlarından biri olan JICA Türkiye Ofisi Başkanı Kazuhide Nagasawa, Türkiye'nin depreme hazırlık konusundaki çalışmalarını ve JI

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, önceki gün Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Konferans Salonu’nda düzenlenen Türkiye’de Ulaşım Politikaları Semineri’nde konuştu.

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı, imar yolsuzluğundan servet yaptığı öne sürülen Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu’nun yargılanması amacıyla İçişleri’nden izin istedi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam