|
|
02 Temmuz 2009 Perşembe 17:57
|
Toplum
|
Marmara Denizi'nde 3 AYRI DEPREM OLDU
Marmara Denizi’nde öğle saatlerinden itibaren 3 ayrı deprem meydana geldi. İşte depremlerin saatleri ve büyüklükleri:
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü yetkililerinden alınan bilgiye göre Marmara Denizi’ndeki ilk deprem saat 14.57’de meydan geldi.
Yerin 7.3 kilometre derinliğinde 2,6 büyüklüğündeki bu depremin ardından saat 15.10’da 3.0 ve saat 15.19’da da 2,7 büyüklüklerinde ayrı depremler daha meydana geldi.
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir uzman çavuş, beylik tabancasıyla intihar etti.
Kadıköy-Kartal metro hattı inşaatında çalışan işçi, tünel inşaatında kendini demirlere asarak intihar etti.
Edirne'de bir genç, ayrıldığı kız arkadaşının evine molotof kokteylli saldırı düzenledi.
Üç yıl önce geri dönüşüm projesi başlatan Zeytinburnu Belediyesi bu kez buz pistiyle yeni bir atılım yapıldı.
Bodrum'da, rüşvet almakla suçlanan, aralarında eski ve yeni tapu müdürü ile 13 memur ve 3 astsubayın da bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.
Genelkurmay Başkanı Org. Başbuğ, ortaya atılan istifa söylentilerine "Görevimin biteceği son dakikaya kadar, önümde 100 yıl varmış gibi çalışırım" şeklinde yanıt verdi
|