|
|
01 Şubat 2007 Perşembe 13:52
|
Toplum
|
İstihbaratlara göre, PKK'nın yeni TERÖR TEKNİĞİ, model uçaklı...
PKK, model uçaklarla terör yaratacak mış
Merkezİ Londra’da bulunan düşünce kuruluşu Uluslararası Stratejik Araştırmalar Enstitüsü’nün 2007 yılı “Askeri Dengeler” raporunda, terör örgütü PKK’yla ilgili şok iddialar yer aldı.
Sözde bir süre önce ateşkes kararı alan terör örgütü PKK’nın, “uzaktan kumandayla idare edilen model uçaklarla seçilmiş hedeflere terör saldırısı planladığı” öne sürüldü.
Rapor yazarları, bu bilgiyi “Türk istihbarat kaynaklarına” dayandırdı.
“Ulusal Terörizm” başlıklı bölümde de terör örgütünün geçen yaz Türkiye’de düzenlediği bombalı saldırılara işaret edildi.
Enstitü, çok sayıda uzmanın bir araya gelerek hazırladığı ve her yıl bir kez yayımladığı raporda, Türkiye’nin, Irak’ın kuzeyinden saldırılar düzenleyen terörist gruplara karşı mücadelesini ve terör örgütü PKK’ya karşı İran ile birlikte ortak mücadele çabalarını sürdürdüğü belirtildi.
AKP İstanbul İl Başkanlığı'nda patlayan bombadan sonra İstanbul Emniyeti gerçek bombayla X-Ray eğitimi verdi.
İstanbul Üniversitesi'nde rektör adaylarını bir araya getiren panele katılmak isteyen öğrenciler ile güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı.
Osmaniye'de bir balıkçı avlanmak için gittiği nehirde kayboldu.
Samsun'da bir kadın adliye girişinde çantasında bulunan kurusıkı tabancayı polise teslim edince 600 YTL para cezasına çarptırıldı.
İşte bayram boyunca Ankaralılar'ın arayabileceği ACİL DURUM numaraları...
Çocuklara oyuncak olarak satılan ilaç kapsülü boyutundaki su maymunları su ile temas ettiğinde 400 kat büyüyor.
|