|
|
02 Şubat 2007 Cuma 17:08
|
Toplum
|
Saat 14.06'da Yunanistan 4,8 ile sallandı
Yunanistan'da merkez üssü başkent Atina'nın 315 km kuzeybatısındaki Thesprotia kenti olan, Richter ölçeğine göre 4,8 büyüklüğünde bir yer sarsıntısı kaydedildiği bildirildi.
Atina Yerbilimleri Enstitüsü, saat 14.06'da meydana gelen depremin can ve mal kaybına yol açmadığını duyurdu.
|
Yorumlar |
|
kadir sütçü
-
03.02.2007 16:00
|
|
Yunanistanda meydane gelen deprem 4.8 küçük gruba girmektedir. İstanbul ve Marmara Bölgesi Deprem İstasyonu olarak Ocak 2007 İstatistiki bilgileri çıkardık. Bu bilgiler ışıgında Dünyayı Karıncalar ele geçirmiş oldu. Mütfağımızda Ayakkabılıkta ve Antrede toplam 6 koloninin Sıra Dışı Davranışlarının Depremler sonucunda olduğunu ispatlamış olduk. Sitemizin www.dkos.org/ocak2007.html sayfasını tıkladığınızda geniş ayrıntıları görmüş olacaksınız. Binlerce yıldır deprem önceden bilinemez tarihe kavuşmuş olacağı için mutluyuz. Saygılarımızla.
|
AKP İstanbul İl Başkanlığı'nda patlayan bombadan sonra İstanbul Emniyeti gerçek bombayla X-Ray eğitimi verdi.
İstanbul Üniversitesi'nde rektör adaylarını bir araya getiren panele katılmak isteyen öğrenciler ile güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı.
Osmaniye'de bir balıkçı avlanmak için gittiği nehirde kayboldu.
Samsun'da bir kadın adliye girişinde çantasında bulunan kurusıkı tabancayı polise teslim edince 600 YTL para cezasına çarptırıldı.
İşte bayram boyunca Ankaralılar'ın arayabileceği ACİL DURUM numaraları...
Çocuklara oyuncak olarak satılan ilaç kapsülü boyutundaki su maymunları su ile temas ettiğinde 400 kat büyüyor.
|