Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 22 Kasım 2008Güncelleme: 22.11.2008 22:55 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Luis Aragones
Hava Durumu
İDO
İspanya
Hıristiyan Dünyası
Türk Telekom Basketbol Takımı
Basketbol
Turkcell Süper Lig
İntihar
Ankaragücü
Add to Google
10 Şubat 2007 Cumartesi 08:46 Toplum

Polis'te 'tepe yönetici' operasyonu beklentisi arttı... Cerrah'ın merkez'e alınması bekleniyor...

Hükümet, Emniyet teşkilatında değişiklikler için düğmeye bastı.

İlk etapta Emniyet Genel Müdürü ve üç büyük ilin emniyet müdürleri değiştirilecek. ‘İmaj’ operasyonu kapsamında Cerrah açığa alınacak

Hrant Dink cinayetinin ardından ortaya çıkan istihbarat skandalı, tetikçi Samast’ın “poster” görüntüleri, muhalefet partilerinin baskıları ve medyada yer alan haberlerle, eleştiri oklarının hedefi haline gelen Emniyet teşkilatı, önemli değişikliklerle imaj yenilemeye hazırlanıyor. Radikal görev değişiklikleri için harekete geçen AKP hükümeti, Emniyet Genel Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Necati Altıntaş ile İstanbul, Ankara ve İzmir Emniyet Müdürleri’ni değiştirme kararı aldı.

“Trabzon’dan gelen ihbarı üstlerime iletmedim” diyen İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ahmet İlhan Güler ile Trabzon Emniyet Müdürü Reşat Altay’ın görevden alınması, suların durulmasına yetmedi. Kamuoyu baskısı karşısında zor durumda kalan hükümetin, Emniyet Genel Müdürü Gökhan Aydıner’in yaş haddinden emekli olmasının ardından vekaleten getirilen Altıntaş’ın yerine, İzmir Valisi Oğuz Kaan Köksal’ı getirme kararı aldığı öğrenildi.

Aydıner’in emekliliğinin ardından İstanbul Valisi Muammer Güler, Konya Valisi Atilla Osmançelebi ve Aydın Valisi Mustafa Malay’ın da isimleri gündeme gelmişti. Sızan bilgiler arasında, Muammer Güler’in görevinde kalacağı bilgisi de yer alıyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir Emniyet Müdürlerinin görev yerlerinin de değiştirileceği ifade ediliyor. İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın, Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine; Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz’ın, İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevine; İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın da soruşturma sürecinde açığa alınacağı belirtiliyor. Çapkın’dan boşalacak İzmir Emniyet Müdürlüğü görevine ise Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan’ın getirileceği konuşuluyor. En geç bu ay içinde gerçekleştirilmesi beklenen değişikliklerin, üç büyük ille sınırlı kalmayacağı da sızan bilgiler arasında.

Kulis haber: Akşam gazetesi

İlgili Başlıklar:
Celalettin Cerrah (26 haber)






İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş'nin vapur, deniz otobüsü, deniz taksi ve feribot seferleri, fırtına nedeniyle iptal edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Karaköy vapur iskelesinin kullanılmaz hale geldiğini hatırlatarak, ''Riskli bir durum, tekrar kullanmamız çok zor. Oradan çekilecek'' dedi.

ABD'nin Miami kentinde, bilgisayar kamerasıyla internette naklen intihar eden 19 yaşındaki gencin ailesi, intiharı seyredenlere bir şey yapmadıkları için büyük tepki gösterdi.

Sivas Belediyesince atık su problemine çözüm amacıyla yapımına başlanan ''Atık Su Arıtma Tesisi'' tamamlanma aşamasına geldi.

İskelenin yerinde olmadığını gören İstanbullular, işlerine başka vasıtalarla gitmek zorunda kaldı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam