|
|
02 Nisan 2007 Pazartesi 06:55
|
Toplum
|
O babasını öldürdü kardeşleri de onu
1500 YTL değerinde tarla yüzünden tartıştığı babasını öldüren Sait Ceyhan, kardeşleri tarafından öldürüldü
Kahramanmaraş'ta önceki gün 1500 YTL değerindeki 3 dönüm tarla yüzünden tartışan 42 yaşındaki Sait Ceyhan (42) babası Selahattin Ceyhan'ı (67) av tüfeğiyle öldürdü. Bunun üzerine diğer iki kardeş, olaydan 20 dakika sonra Sait Ceyhan'ın evini basıp, "Babamızı nasıl öldürürsün" diyerek, kardeşlerini öldürdüler. İki kardeş o sırada evde bulunan Ceyhan'ın 15 yaşındaki oğlunu da başına taş ve dipçikle vurarak yaraladılar. Olay önceki gün akşam saatlerinde Kahramanmaraş'ın merkeze bağlı Peynirdere köyünde meydana geldi. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Sait Ceyhan olay yerinde öldü. Ağır yaralı olan baba Selahattin Ceyhan kaldırıldığı hastanede öldü. Jandarma kaçan Ahmet ve Mehmet Ceyhan adlı kardeşleri suç aleti av tüfekleriyle birlikte yakaladı. Amcalarının kafasına vurduğu taş ve tüfek dipçiği ile ağır yaralanan Mahmut Ceyhan'ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Baba ile kendisini öldüren oğlu Sait Ceyhan yan yana gömüldü.
İstanbul'da meydana gelen polis kılığında zorbalık ve tecavüz olayını incelemek üzere iki başmüfettiş görevlendirildi.
Evde balık kızartan Sömek, alev alan piknik tüpünü 3’üncü kattan aşağıya attı. Bir otomobilin üzerine düşen tüp büyük bir gürültüyle patlarken, otomobil alev alev yandı.
Tartıştığı 31 yaşındaki oğluna tokat attığı gerekçesiyle yargılanan Kıbrıs Gazisi Göçmez (54), cezasını kamu binalarını boyayarak geçiriyor.
'Barzani'nin istihbaratına sınırdaki asker ve yerleşim krokileri hakkında istihbarat verdikleri' öne sürülen 2’si korucu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.
Şehirde orta refüje yapılan düzenlemede çiçeklerle yapılan yıldız hakkında 'terör örgütünün amblemini yansıttığı' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.
Afişlerde, Türkiye haritasının tam ortasında ay yıldız bulunması, ülkenin batı tarafında 'YA SEV' ve doğu tarafında ise YA TERKET' yazması dikkat çekti.
|