Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 3 Aralık 2008Güncelleme: 03.12.2008 10:49 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
YAŞ Toplantıları
Türk Silahlı Kuvvetleri
Trafik Kavgaları
CNN
Ermeni Soykırımı İddiaları
Çalışan Dünyası
DSP
Mustafa Sarıgül
Polis Emniyet Haberleri
Cem Yılmaz
Add to Google
07 Nisan 2007 Cumartesi 03:37 Toplum

Şemdinli'nin kitapçısını YÜZLERCE ARAÇLIK KONVOYLA karşıladılar

Şemdinli’de Kasım 2005’te bombalanan Umut Kitabevi’nin sahibi Seferi Yılmaz, 10 ayın ardından tahliye edildi. PKK‘ya yardım ve yataklıktan yargılanan Yılmaz’ı ilçede yüzlerce kişi araç konvoyuyla krallar gibi karşıladı

Şemdinli’de 5 kişinin ölümüyle sonlanan olaylarda kitabevi bombalanan Seferi Yılmaz, tahliye olduktan sonra geldiği ilçede yüzlerce kişilik şaşırtan bir törenle karşılandı.

Van Cezaevi’nden BMW ciple çıkarılan Yılmaz önce Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde alkışlarla karşılandı. Onlarca araçlık bir konvoyla Şemdinli’ye hareket eden Seferi Yılmaz’ı karşılayanlar tek sıra halinde dizildi. Yılmaz, yan yana dizilmiş yüzlerce kişinin elini tek tek sıktı.

Seferi Yılmaz, tahliye kararı için “Hukuk kısmen de olsa yerine geldi. Hukuk dışı oluşumun kırılma noktası Şemdinli oldu. Hakkımızda bir dizi yanlış beyanlar ortaya atıldı. Tabii Şemdinli iddianamesinde bulunan tüm bireylerin kendilerini bu yargılama dışında tutmamaları gerekirdi. Ben yargılandım ve tahliye oldum. Fakat onlar yargının önüne çıkamadılar. Bizim halkımız çok duyarlıdır. Çetelerin ortaya çıkarılmasında büyük emekleri var. Bu nedenle beni sahiplendiler, herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Şemdinli Belediye Başkan Yardımcısı Emin Sarı, Şemdinli halkının Seferi Yılmaz ile birlikte karanlık odakları ortaya çıkarmayı başardığını belirterek, “Fakat bunların yerine Seferi Yılmaz yargılandı” dedi.

İlgili Başlıklar:
Şemdinli (16 haber)
Kürtler (106 haber)
Kürt Sorunu (322 haber)






İstanbul'da meydana gelen polis kılığında zorbalık ve tecavüz olayını incelemek üzere iki başmüfettiş görevlendirildi.

Evde balık kızartan Sömek, alev alan piknik tüpünü 3’üncü kattan aşağıya attı. Bir otomobilin üzerine düşen tüp büyük bir gürültüyle patlarken, otomobil alev alev yandı.

Tartıştığı 31 yaşındaki oğluna tokat attığı gerekçesiyle yargılanan Kıbrıs Gazisi Göçmez (54), cezasını kamu binalarını boyayarak geçiriyor.

'Barzani'nin istihbaratına sınırdaki asker ve yerleşim krokileri hakkında istihbarat verdikleri' öne sürülen 2’si korucu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Şehirde orta refüje yapılan düzenlemede çiçeklerle yapılan yıldız hakkında 'terör örgütünün amblemini yansıttığı' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.

Afişlerde, Türkiye haritasının tam ortasında ay yıldız bulunması, ülkenin batı tarafında 'YA SEV' ve doğu tarafında ise YA TERKET' yazması dikkat çekti.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam