|
|
09 Nisan 2007 Pazartesi 15:02
|
Toplum
|
Antalya'da Rus rehbere Gürcistanlı tecavüz etti
Kemer'e gelen Rus rehber O.Z. ilişki teklifini reddettiği Gücistanlı bir adamım tecavüzüne uğradı
Kemer’de gerçekleşen tecavüz olayı Rus rehber O.Z.’nin dün hastaneye gidip tecavüze uğradığını ve dövüldüğünü söylemesi ile ortaya çıktı.
Hastaneye gelen polis ekipleri, O.Z.’nin ifadesi doğrultusunda bir deri mağazında çalışan Gürcistanlı B.A.’nın, Merkez Mahallesi’ndeki kaldığı pansiyona baskın yaptı.
Polis odada yaptığı incelemede, poşet içerisine konulup çöp kutusuna atılmış kanlı havlu bulurken, B.A.’yı da gözaltına aldı.
Polis merkezine götürülen zanlı, Rus kadınla yüzleştirildi. Rus rehber, tur firmasına bağlı olarak bir süre önce Kemer’e geldiğini, 6 Nisan’da da Gürcistanlı B.A. ile tanıştığını belirterek, “Gel birlikte dolaşalım dedi. Marketten 1 şişe şarap aldı, daha sonra beni konakladığı pansiyona götürdü. İlişki teklifini kabul etmeyince de beni dövüp tecavüz etti” dedi.
Adliyeye sevk edilen Gürcistanlı B.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İzmir Konak'ta meydana gelen patlamada 1'i albay 3 asker ve 7'si polis olmak üzere toplam 16 kişi yaralandı. İŞTE YARALILARIN İSİMLERİ:
Mersin'i kana bulamaya hazırlanan canlı bombanın uydudan takip edildiği ortaya çıktı. Emniyet, 4 canlı bombanın K. Irak'tan yurda sızdığını tespit etti.
Altaylı, 'günün egemenlerinin isteği doğrultusunda' yazmakla suçladı; Ilıcak karşıladı: ''Veli Küçük ve Teoman Koman'a dikkat çekiyordum, hani sizin talimat aldığınız kişiler!'
1.5 yaşındaki oğlunu boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan 34 yaşındaki anne, oğlunu sürekli ağladığı için öldürdüğü söyledi.
Türkiye Komünist Partisi (TKP) üyesi bir grup, İspanya ve Almanya'ya ait olduğu belirtilen 2 askeri geminin İstanbul Boğazı'ndan geçişini protesto etti.
Mahalle baskısı, zabıta marifetiyle ÇİVİLİ SOPA dayağına dönüştü. Zabıtalar, Keçiören'de alkollü içki satan büfeciyi çivili zopalarla tekme tokat dövdü.
|