Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 3 Aralık 2008Güncelleme: 03.12.2008 10:32 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
YAŞ Toplantıları
Türk Silahlı Kuvvetleri
Trafik Kavgaları
CNN
Ermeni Soykırımı İddiaları
Çalışan Dünyası
DSP
Mustafa Sarıgül
Polis Emniyet Haberleri
Cem Yılmaz
Add to Google
11 Nisan 2007 Çarşamba 07:42 Toplum

Anadolu Ajansı, Tayyip Erdoğan'ı 4'üncü gösteren bir cumhurbaşkanlığı anketi yayınlayıp, geri çekmişti...

DENİZ BAYKAL, O HABER DOLAYISIYLA BİR KİŞİNİN KIZAĞA ALINDIĞINI VE SONRA DA İSTİFA ETTİĞİNİ DUYURDU

CHP Lideri Deniz Baykal, partisinin grup toplantısında Anadolu Ajansı ile ilgili bazı iddiaları da dile getirdi.

Baykal, "Kısa süre önce Anadolu Ajansı, cumhurbaşkanlığı seçimine giden Türkiye’de bir kamuoyu araştırması yayınladı. Hergün yüzlerce araştırma çıkıyor. Bunların en doğru, en güvenilir olması gerekmiyor. A.A. da bir araştırmayı haberine almış, kıyamet koptu" dedi.

Durumu skandal olarak niteleyen Baykal, şöyle devam etti:

"Gün içinde haber 3-4 kez çıktı, girdi. Bu haberi değerlendiren ajans yöneticisini derhal kızağa çektiler. Ve dün öğreniyorum ki bu arkadaşımız görevinden ayrılmış. Yayınlanan haberlerin doğruluğu, tartışmaya açık olmaması ayrı bir konudur. Böyle bir araştırma var mı? Var. O araştırmada Başbakan, cumhurbaşkanı adayları arasında 4. olmuş. Böyle bir araştırmayı Anadolu Ajansı haber yapamayacak mı?"

İlgili Başlıklar:
Cumhurbaşkanlığı Tartışmaları (124 haber)
Anadolu Ajansı (2 haber)






Evde balık kızartan Sömek, alev alan piknik tüpünü 3’üncü kattan aşağıya attı. Bir otomobilin üzerine düşen tüp büyük bir gürültüyle patlarken, otomobil alev alev yandı.

Tartıştığı 31 yaşındaki oğluna tokat attığı gerekçesiyle yargılanan Kıbrıs Gazisi Göçmez (54), cezasını kamu binalarını boyayarak geçiriyor.

'Barzani'nin istihbaratına sınırdaki asker ve yerleşim krokileri hakkında istihbarat verdikleri' öne sürülen 2’si korucu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Şehirde orta refüje yapılan düzenlemede çiçeklerle yapılan yıldız hakkında 'terör örgütünün amblemini yansıttığı' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.

Afişlerde, Türkiye haritasının tam ortasında ay yıldız bulunması, ülkenin batı tarafında 'YA SEV' ve doğu tarafında ise YA TERKET' yazması dikkat çekti.

ATAA Başkanı Kılıç, Türkiye’nin lobi başarısızlığını, 'Sahibinden Satılık Amerika ve Türk Lobiciliğinin Sahipsizliği' adlı iki ciltlik kitapla anlattı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam