|
|
04 Haziran 2007 Pazartesi 00:28
|
Toplum
|
İnternet bağlarken 3 bin volt çarptı
İstanbul Bağcılar'da internet abonesi olan Burak Mantaş (18), yüksek gerilim hattı geçen evinin terasındaki telefon kablosunu bağlamaya çalışırken, 3 bin volt elektrik yüklü hatta dokununca az daha canından oluyordu.
Elektrik hattında meydana gelen patlama sonucu anne Resmiye Mantaş, kızı Gülşah Mantaş ile oğlu Burak Mantaş yanarak hastanelik oldu. Patlama çevrede paniğe neden olurken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
İstanbul'da meydana gelen polis kılığında zorbalık ve tecavüz olayını incelemek üzere iki başmüfettiş görevlendirildi.
Evde balık kızartan Sömek, alev alan piknik tüpünü 3’üncü kattan aşağıya attı. Bir otomobilin üzerine düşen tüp büyük bir gürültüyle patlarken, otomobil alev alev yandı.
Tartıştığı 31 yaşındaki oğluna tokat attığı gerekçesiyle yargılanan Kıbrıs Gazisi Göçmez (54), cezasını kamu binalarını boyayarak geçiriyor.
'Barzani'nin istihbaratına sınırdaki asker ve yerleşim krokileri hakkında istihbarat verdikleri' öne sürülen 2’si korucu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.
Şehirde orta refüje yapılan düzenlemede çiçeklerle yapılan yıldız hakkında 'terör örgütünün amblemini yansıttığı' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.
Afişlerde, Türkiye haritasının tam ortasında ay yıldız bulunması, ülkenin batı tarafında 'YA SEV' ve doğu tarafında ise YA TERKET' yazması dikkat çekti.
|