|
|
05 Haziran 2007 Salı 01:58
|
Toplum
|
14 yaşında 195 vaka
Bir yaşındayken evlat edinilen ilköğretim öğrencisi E.Ş. hakkında son beş yılda 195 ayrı suçtan adli işlem yapıldı.
Balıkesir'de çocukları olmayan bir çiftin yetiştirme yurdundan evlat edindikleri 14 yaşındaki E.Ş, suçla dokuz yaşında tanıştı. 2002'den bu yana hakkında 195 ayrı suçtan adli işlem yapılan E.Ş.'nin işlediği belirtilen suçlar arasında 'gasp, ruhsatsız silah taşıma, tecavüz girişimi, hürriyeti tahdit, uyuşturucu kullanmak ve temin etmek, kasten yaralama' da bulunuyor. Bugüne dek üç kez de tutuklanan E.Ş'nin Ankara'da yerleştirildiği 'kontrol merkezi'nden kaçıp Balıkesir'e döndüği anlaşıldı.
Çanakkale Bozcaada açıklarında iki yük gemisi çarpıştı. Gemilerin hasar gördüğü kazada ölen ya da yaralanan olmadı.
İstanbul'da meydana gelen polis kılığında zorbalık ve tecavüz olayını incelemek üzere iki başmüfettiş görevlendirildi.
Evde balık kızartan Sömek, alev alan piknik tüpünü 3’üncü kattan aşağıya attı. Bir otomobilin üzerine düşen tüp büyük bir gürültüyle patlarken, otomobil alev alev yandı.
Tartıştığı 31 yaşındaki oğluna tokat attığı gerekçesiyle yargılanan Kıbrıs Gazisi Göçmez (54), cezasını kamu binalarını boyayarak geçiriyor.
'Barzani'nin istihbaratına sınırdaki asker ve yerleşim krokileri hakkında istihbarat verdikleri' öne sürülen 2’si korucu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.
Şehirde orta refüje yapılan düzenlemede çiçeklerle yapılan yıldız hakkında 'terör örgütünün amblemini yansıttığı' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.
|