|
|
04 Ekim 2007 Perşembe 03:57
|
Toplum
|
Cep telefonu kullandıkları gerekçesiyle babaları tarafından dövülen üç kız kardeş, ikinci kattan atlayıp annelerine sığındı
Kızlarını döven baba daha sonra sopayla kovalamaya başladı. Üç kız kardeş, dayaktan kaçmak için ikinci kattaki evlerinin penceresinden aşağı atladılar.
ADANA - Eşi E. K.’dan 10 yıl önce boşanan baba Y. Y. önceki akşam kızları S. Y. (14), M. Y. (16) ve Ç. Y. (17)’yi cep telefonunda konuşurken görünce öfkelendi.
Kızlarını döven baba daha sonra sopayla kovalamaya başladı. Üç kız kardeş, dayaktan kaçmak için ikinci kattaki evlerinin penceresinden aşağı atladılar.
Kızlar, Şakirpaşa Onur Mahallesi’nde oturan anneleri E.K.’ya sığındı. Annenin hastaneye getirdiği üç kız kardeş rapor aldı.
Şikayet üzerine yakalanan baba Y.Y., gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
İstanbul'da bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı yerlerde 14-15-16-17-21 Aralık tarihlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.
Mardin’de PKK lehine düzenlenen yürüyüşe katıldığı gerekçesiyle yargılanan sanığın Türkiye-İran sınırında vatani görevini yaparken mayına basarak şehit olduğu bildirildi.
Genelkurmay, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aydın’ın JİTEM içindeki PKK itirafçıları tarafından öldürüldüğü iddialarının doğru olmadığını billdirdi.
İzmir polisi bu operasyona 'ÇEKİRGE 35' adını verdi. Çete lideri ilkokul mezunuydu, iki ay önce cezaevinden çıkmıştı ve cebinden 100 YTL'si vardı...
Ergenekon davasında emekli yüzbaşı Öztürk'ün avukatı, 'Fehriye Erdal iddianamenin neresinde? Savcı dava dosyasını getirtip incelemeyi hiç düşünmedi mi?' diye sordu.
Eskişehir, Afyonkarahisar, Uşak, Muğla'nın Fethiye İlçesi'nden sonra Manisa'da kadınlara telefonda 'Çıplak fotoğrafın elimde' şantajıyla ahlaksız teklifte bulunan sapık yakalandı.
|