|
|
19 Ekim 2007 Cuma 00:35
|
Toplum
|
CİNAYET GEREKÇESİ... 'Nonoş' dedi diye keserle öldürdü
İnşaat işçisi Fatih Karaduman, keserle başına vurarak öldürdüğü iş arkadaşı Nazım Çalışkan'ın "nonoş" demesine sinirlendiğini söyledi
Ankara'da inşaat işçisi Fatih Karaduman, aynı inşaatta kaldığı arkadaşı Nazım Çalışkan'ı keserle öldürdü. Kıbrıs'ta inşaatlarda bir yıl süreyle çalışan Fatih Karaduman ve Nazım Çalışkan bir miktar para biriktirdikten sonra yeniden Türkiye'ye döndü. Ankara'da iş aramaya başlayan iki arkadaş, Keçiören semtinde bir inşaatta kalmaya başladı. İki arkadaş arasında geçen hafta tartışma yaşandı. Fatih Karaduman (41), Nazım Çalışkan'ı (49) önce darp etti, sonra da inşatta kullandığı keserle başına vura vura öldürdü.
Çalışkan'ın cebindeki 6 bin 450 YTL'yi alarak kaçan Fatih Karaduman, Çankırı'da yakalanarak Ankara'ya getirildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası Dedektifleri tarafından sorgulanan zanlı, önce, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Ancak görgü tanıkları, Karaduman'ı teşhis etti. Bunun üzerine Karaduman, "Bana nonoş diye hitap edince önce kendisini uyardım. Devam edince de keserle öldürdüm. Keseri de inşaattan uzak bir alana attım" dedi. Katil zanlısı, maktulün cebinden aldığı parayla da borçlarını ödediğini söyledi. Zanlı Karaduman sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Mardin’de PKK lehine düzenlenen yürüyüşe katıldığı gerekçesiyle yargılanan sanığın Türkiye-İran sınırında vatani görevini yaparken mayına basarak şehit olduğu bildirildi.
Genelkurmay, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aydın’ın JİTEM içindeki PKK itirafçıları tarafından öldürüldüğü iddialarının doğru olmadığını billdirdi.
İzmir polisi bu operasyona 'ÇEKİRGE 35' adını verdi. Çete lideri ilkokul mezunuydu, iki ay önce cezaevinden çıkmıştı ve cebinden 100 YTL'si vardı...
Ergenekon davasında emekli yüzbaşı Öztürk'ün avukatı, 'Fehriye Erdal iddianamenin neresinde? Savcı dava dosyasını getirtip incelemeyi hiç düşünmedi mi?' diye sordu.
Eskişehir, Afyonkarahisar, Uşak, Muğla'nın Fethiye İlçesi'nden sonra Manisa'da kadınlara telefonda 'Çıplak fotoğrafın elimde' şantajıyla ahlaksız teklifte bulunan sapık yakalandı.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir kişi üzerindeki giysileri değiştirirken tabancasının kazara ateş alması sonucu kendi kendini kasığından vurarak ölümüne sebep oldu.
|