|
|
27 Ekim 2007 Cumartesi 02:57
|
Toplum
|
Karayolunda nereden geldiği bilinmeyen bir kurşun, otobüsteki genci vurdu
TIPKI BABEL FİLMİNDEKİ GİBİ BU OLAY, TÜRKİYE'DE YAŞANDI:
Samsun'dan Sivas'ta yaşayan annesinin yanına gitmek üzere bir hafta önce yolcu otobüsüne binen Gürcistanlı Shirvan Akhmedovi (23), nereden ateşlendiği belli olmayan av tüfeğiyle başından yaralandı.
Hastanede tutulan genç önceki gün öldü. Oğlunun geleceğini sanan anne Tamas Öztürk acı haberle yıkıldı.
Akhmedovi'nin tesadüfi ölümü, başrollerini Brad Pitt ve Cate Blanchett'in oynadığı "Babel" adlı filmi hatırlattı. Filmde ABD'li çift Fas'ta yolculuk ederken kadın nereden geldiği belli olmayan bir tüfek kurşunuyla ağır yaralanıyordu.
İmralı’da tutuklu bulunan terörist Öcalan’ın 'Kültür ve Sanat Devrimi' başlığıyla kaleme aldığı kitabına, piyasaya sürülmeden toplatma kararı çıktığı ve yasaklandığı anlaşıldı.
Mor Çatı, 20 kadın ve çocuğun kaldığı sığınağa, Beyoğlu Kaymakamlığı’nın maddi desteğini kesmeye hazırlandığını açıkladı.
Ağrı’da çıkan çatışmada suikast silahı Kanas’la vurulan Binbaşı Süleyman Can şehit oldu, 4 asker yaralandı. Diyarbakır’da ise 2 şehit, 4 yaralı var.
Başbakan, Sabah gazetesi çizerine 'Ah be Memecan, bütün karikatüristler senin gibi olsa! Hepsi başa bela' diyor. Memecan da 'Eee benim gibisini zor bulursun' cevabını veriyor.
İstanbul Kartal’daki eski bir fırında hamur karıştırıcı olarak çalışan Özkan Z., 'Onları öldürdükten sonra üzerlerinden aldığım 1000 YTL’yi Taksim’deki barlarda harcadım' dedi.
AKŞAM'IN YENİ YAYIN YÖNETMENİ, GAZETENİN ESKİ ANKARA TEMSİLCİSİ, İSMAİL KÜÇÜKKAYA
|