Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 4 Aralık 2008Güncelleme: 04.12.2008 09:30 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Kürt Yönetimi
Kuzey Irak
Yahudiler
Türk Sineması
Medya
Cem Yılmaz
Avrupa Parlamentosu
AB - Türkiye İlişkileri
PKK Terörü
Polis Emniyet Haberleri
Add to Google
27 Ekim 2007 Cumartesi 09:03 Toplum

Otomobilinden inip bagajından bir şey alan adama çarpmış, yakalandığında suçunu inkar etmişti: Savcı, inkarcının cep telefonu kayıtlarını istedi

VE... Bir yıl sonra kayıtlar gelince görüldü ki, inkar eden adam, çarpan adam: Tam 1 yıl sonra adalet yerini BÖYLE buldu:

Aracının bagajından bir şey almak için inen Ali Sinan’a çarparak ölümüne neden olduğu iddia edilen 32 yaşındaki Altan Aydun, bir yıl sonra cep telefonu kayıtları sayesinde yakalandı.

İZMİR’in Menderes İlçesi Kısıkköy Sanayi Bölgesi’nde, Mart 2006 tarihinde meydana gelen trafik kazasında SSK emeklisi üç çocuk babası Ali Sinan (58), kendi kullandığı otomobilin bagajından bir şey almak isterken plakası belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Soruşturma sonunda görgü tanıklarının ifadesiyle Altan Aydun, kazadan iki gün sonra şüpheli olarak gözaltına alındı. Aydun, suçlamaları kabul etmeyip hiçbir şekilde kazaya karışmadığını, olay günü İzmir’de dahi olmadığını söyledi, serbest kaldı. Cumhuriyet Savcısı, şüpheli Aydun’un kullandığı cep telefonu numarasının olay gününe ait konuşma dokümanlarını GSM operatöründen istedi. Gelen telefon dokümanlarından Aydun’un söylediğinin aksine olay günü İzmir’de birden fazla görüşme yaptığını, ayrıca kazanın olduğu gün ve saatte de, kaza mahalline yakın yerden telefon ettiğini ortaya çıkardı. Aydun’un "taksirle ölüme neden olmak ve yardım yükümlülüğünü yerine getirmemek" suçundan 10 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını isteyen Cumhuriyet Savcısı, İzmir 24’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açtı. Ölen Ali Sinan’ın avukatı Mürsel Ünlü, sanığın suçunun "bilinçli taksirle ölüme neden olmak" olduğunu belirtip, davanın Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmesi ve sanığın burada yargılanması için mahkemeye dilekçe verdi.

İlgili Başlıklar:
Cep Telefonu (314 haber)
Trafik Kazaları (505 haber)
Trafik Suç ve Cezaları (59 haber)






Terör örgütü PKK'nın polis aracıyla askerî birliklere yapmayı planladığı bombalı saldırı son anda önlendi.

SUNGURLU Emniyet Müdürü Cengiz Alat, yabancı uyruklu kadınları fuhuşa zorladıkları iddia edilen kişilerden rüşvet aldığı gerekçesiyle tutuklandı.

Eskişehir'in Esentepe mahallesinde balıkçılık yapan Kutlay Akkol ile işsiz olduğu öğrenilen 17 yaşındaki oğlu Savaş Akkol arasında tartışma çıktı.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınanlar arasında İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Alat'ın da bulunduğu iddia edildi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam