|
|
21 Kasım 2007 Çarşamba 08:26
|
Toplum
|
ERMENİSTAN DA MI PKK'YA SINIRLARINI KULLANDIRIYOR? PKK 2 askeri daha mı kaçırdı?
8 askerin iadesi sürecinde rol alan gazeteci İlnur Çevik şok bir iddia ortaya attı
PKK’nın Hakkari Dağlıca’da 12 askerimizi şehit ettiği saldırıda kaçırdığı 8 askerin iadesi sürecinde rol alan gazeteci İlnur Çevik şok edici bir iddia ortaya attı.
Çevik, 8 askerin teslim edilmesi amacıyla PKK ile görüşmeler yapan Tolerans Vakfı Başkanı Hüseyin Sincari’nin “PKK, 2 askeri de Ermenistan sınırında kaçırdığını söylüyor”dediğini belirtti.
Çevik Vatan gazetesine iddiayı şöyle anlattı:
“Sincari’ye ’8 asker var, ama 2 tane de Ermenistan sınırında kaçırdık’ demişler. Doğru mu, değil mi, bilmiyorum. Son olarak 7 sivil İran’a kaçırıldı, onu biliyoruz. Sincari de bana ’Haberin var mı?’ dedi. ’Benim haberim yok’ dedim. PKK’nın seceresini tutmuyorum ki... Hüseyin eşinin ameliyatı için Lübnan’a gitti, onu da bulamıyorum. Hala oralarda tutuyorlar mı, bilmiyorum. Bu iş 8 asker asker için ilk başvurulduğu günlerde çıktı. O aralar olmuş.”
PKK’nın Ermenistan’dan destek aldığı ve Ermenistan’ın teröristlerin Kars bölgesinden geçişlerine göz yumduğu iddiaları uzun zamandır konuşuluyordu.
Ancak Uğur Dündar, sizin anladığınız gibi anlamamış.
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde bir vekil öğretmenin öğretmenin, 14 yaşındaki kız öğrenciye tecavüz ettiği iddia edildi.
Gaziosmanpaşa, Silivri, Bakırköy ve Avcılar işletme müdürlüklerince yapılacak çalışmalar nedeniyle 23-26 Kasım arasında bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak.
Yarın yurdun batısından girecek yağışlı hava ve fırtına, cumartesi gecesi Trakya, Bursa, Zonguldak, Çanakkale, Balıkesir ve Bolu’da kar ve karla karışık yağmura dönüşecek.
DİKKAT: Yurdun büyük bölümünde fırtına ve kuvvetli yağış bekleniyor.
Terör örgütü PKK’nın lideri Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan, Erbil’de 2 eşiyle yaşamaya başladı.
|