|
|
16 Aralık 2007 Pazar 17:02
|
Toplum
|
Bayramda Kocaeli'den İstanbul'a deniz otobüsü var
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, arife ile bayramın 4. günü İstanbul'a deniz otobüsü seferi düzenleyecek.
Arife ve bayramın 4. günü yapılacak her iki seferin Akçakoca Deniz Otobüsü yapılacağı öğrenilirken, deniz otobüsü 14.30'da İzmit Marina'dan Karamürsel iskelesine geçecek. Buradan 15.30'da yolcularını alacak olan deniz otobüsü, İstanbul'a doğru hareket edecek.
Akçakoca, İstanbul'da ilk olarak Kabataş ardından da Bostancı iskelelerine uğrayacak.
Deniz otobüsü aynı gün 18.40'da Bostancı, 18.00'de ise Kabataş iskelelerinden Kocaelilileri alarak İzmit'e dönecek. İstanbul yolculuğunun gidiş dönüş ücreti Kent Kart için 12, 7/24 kart için ise 16 YTL olarak belirlendi. Deniz Otobüsü ile İstanbul'a gitmek isteyen vatandaşlar, Deniz Ulaşım Müdürlüğü'nün 321 24 29 numaralı telefonu ile Büyükşehir Belediyesi'ne ait iskelelerden rezervasyon yaptırabileceği öğrenildi.
Genelkurmay Başkanı Başbuğ, Aktütün Karakolu’na saldırının önceden bilinmesine rağmen yeterli önlem alınmadığı iddialarına, sert bir üslupla yanıt verdi:
BU BAŞLIK, TARAF GAZETESİNDE YAYINLANAN İDDİALARIN DOĞRU OLDUĞUNA İNANILDIĞINI İMA EDİYOR
Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Aktütün Karakolu saldırısının önceden bilindiği iddialarına sert yanıt verdi:
THY'nin St. Petersburg uçağını "Üzerimde bomba var" diye kaçırmaya kalkan Rus korsan Rashidov'a hostesler sürekli içki servisi yaptı. Aldığı alkolle sızan korsan, havalimanında Rus polisine teslim edi
Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik hakkında, yürütülen bir soruşturma kapsamında 'yakalama emri' çıkartıldı.
Org. Başbuğ, 'Biz Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm vatandaşlarının bu tip tahrik ve provokasyonlardan uzak kalmalarını özellikle istiyorum' dedi.
|