|
|
26 Aralık 2007 Çarşamba 11:27
|
Toplum
|
HALA AĞLIYORLAR... Yılbaşı gecesinde ölen gencin ailesinin gözyaşı durmuyor
Genç yaşta kaybettikleri çocuklarına ağlayan aile, Adem'in planlı bir şekilde öldürüldüğünü düşünüyor.
Yılbaşı eğlencesi için arkadaşlarıyla gittiği Taksim'de başına isabet eden mermiyle ölen üniversiteli Adem Doğan'ın ailesinin gözyaşları dinmiyor.
Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Yüksek Okulu öğrencisi Adem Doğan, geçtiğimiz yılbaşı Taksim'deki eğlenceler sırasında başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetmişti. Doğan'ın annesi Gülseher Doğan ile babası Ahmet Doğan, evlatlarını kaybetmenin acısıyla sürekli gözyaşı döküyor. Resimlerine bakarak teselli bulmaya çalıştıkları çocuklarının ölümünün kaza sonucu olmadığına inanan aile, "Bizim oğlumuz bilerek öldürüldü, kaza olduğuna inanmıyoruz. Planlı bir şekilde caniler tarafından öldürüldü. Öldüren Yakup T.'nin 7 tane sabıkası var. Bu özellikle birileri tarafından tutuldu ve oğlum öldürüldü. Yanında olan arkadaşları bu konuda hiç konuşmuyorlar. Mahkemeye bile ifade vermek için gelmiyorlar" diye konuştu.
Adem Doğan'ın ölümünün ardından, olayın silahın yere düşerek ateşlenmesi sonucunda kazayla gerçekleştiği kanısının oluşmasını hatırlatan aile, "Adli tıptan rapor aldık, bu raporda silah yere düşerek ateş alıp mermi kafaya bu şekilde isabet edemeyeceği belirtiliyor" şeklinde konuştu.
Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Yüksek Okulu öğrencisi Adem Doğan, geçen yılbaşı arkadaşlarıyla gittiği Taksim'deki eğlenceler sırasında başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetmişti. Olayın ardından gözaltına alınan, "hırsızlık","bıçakla yaralama" ve "küçük yaşta kızı alıkoyma" suçlarından sabıkalı Yakup T. tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Adem Doğan'ın ölümüyle ilgili duruşma, 1 Şubat 2008'de Beyoğlu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.
Ekonomiden Sorumlu Devlet eski Bakanı Işın Çelebi ile sanatçı Aydan Şener’i karşı karşıya getiren anlaşmazlık, otopark tartışması nedeniyle yaşandı.
DTP'nin mitingine elinde bir bayrakla daldı, ve...
BİR DOĞALGAZ PATLAMASI DAHA
İSTEYEN HERKES MAHMUTPAŞA'DAN BU KIYAFETLERİ 50 YTL'YE ALABİLİYOR: COP DAHİL...
Şoför başından ağır yaralanınca, kontrolden çıkan kamyon bariyere çarparak yan yattı.
Yüksek Askeri Şura sona erdi. Sonuç: 5 asker irtica'dan 19 asker uyuşturucu ve ahlaka aykırı davranıştan olmak üzere toplam 24 asker TSK'dan ihraç edildi.
|