|
|
07 Ocak 2008 Pazartesi 09:38
|
Toplum
|
KARAR BÖYLE: Alkolik ve kumarbazın maaşını EŞİ ALABİLİR
Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, alkolik, kumarbaz ve kötü yaşam tarzı olan bir kişinin maaşının, evin idaresini üstlenebilecek eşine verilebileceğine karar verdi.
Susurluk Aile Mahkemesi'nin verdiği kararı bozan Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, 45 yıllık evli olan çiftlerden kocanın evine bakmadığını, elektrik ve su giderlerini ödemediğini, köy bakkalını kendisi ile alışveriş yapmaması konusunda uyardığını ve kumar oynadığını ileri sürerek aylık 300 YTL nafaka bağlanmasını talep eden davacı eşi haklı buldu.
Daire, kumar oynayarak evinin giderlerini karşılamayan Bağ-Kur emeklisi kocanın maaşının eşine bağlanması gerektiğine karar verdi.
Ekonomiden Sorumlu Devlet eski Bakanı Işın Çelebi ile sanatçı Aydan Şener’i karşı karşıya getiren anlaşmazlık, otopark tartışması nedeniyle yaşandı.
DTP'nin mitingine elinde bir bayrakla daldı, ve...
BİR DOĞALGAZ PATLAMASI DAHA
İSTEYEN HERKES MAHMUTPAŞA'DAN BU KIYAFETLERİ 50 YTL'YE ALABİLİYOR: COP DAHİL...
Şoför başından ağır yaralanınca, kontrolden çıkan kamyon bariyere çarparak yan yattı.
Yüksek Askeri Şura sona erdi. Sonuç: 5 asker irtica'dan 19 asker uyuşturucu ve ahlaka aykırı davranıştan olmak üzere toplam 24 asker TSK'dan ihraç edildi.
|