|
|
11 Ocak 2008 Cuma 11:54
|
Toplum
|
Öğretmeni kimin öldürdüğü belli oldu: Eve gelen elektrikçi... Cinayet nedeni: Aşağılanma...
KATİL ELEKTRİKÇİ, 'HALILARIMA BASMA PİS AYAKLARINLA' DEYİNCE KENDİSİNİ AŞAĞILANMIŞ HİSSETMİŞ
ÜSKÜDAR’da yalnız yaşadığı evinde boğazı kesilerek öldürülen Orhan Veli Kanık İlköğretim Okulu Öğretmeni Gülceren Karakaş’ın (30) katil zanlısı Ferhat B. (25) yakalandı.
Gülceren Karakaş’ın mahallesindeki esnaf ile konuşup bilgi toplayan polis bir süre önce çalıştığı elektrikçiden ayrılan Ferhat B.’nin Alemdağ’daki evine baskın düzenledi.
Evde Ferhat B.’ye ait kanlı gömlek bulundu. Cinayeti itiraf eden, evli ve iki çocuk babası Ferhat B. "Evine bir kaç tamire gitmiştim. Beni aşağıladı ve kötü davrandı. Olay günü Acıbadem’de gezerken gördüm. Eve kadar takip ettim; zilini çaldım. Kapıyı açtığında falçatayla yüzüne vurdum. Bıçakla da boğazını kestim" dedi.
Ekonomiden Sorumlu Devlet eski Bakanı Işın Çelebi ile sanatçı Aydan Şener’i karşı karşıya getiren anlaşmazlık, otopark tartışması nedeniyle yaşandı.
DTP'nin mitingine elinde bir bayrakla daldı, ve...
BİR DOĞALGAZ PATLAMASI DAHA
İSTEYEN HERKES MAHMUTPAŞA'DAN BU KIYAFETLERİ 50 YTL'YE ALABİLİYOR: COP DAHİL...
Şoför başından ağır yaralanınca, kontrolden çıkan kamyon bariyere çarparak yan yattı.
Yüksek Askeri Şura sona erdi. Sonuç: 5 asker irtica'dan 19 asker uyuşturucu ve ahlaka aykırı davranıştan olmak üzere toplam 24 asker TSK'dan ihraç edildi.
|