|
|
28 Ocak 2008 Pazartesi 00:14
|
Toplum
|
Doğu Perinçek: Eşref Bitlis’i ABD güdümlü Gladyo’nun katlettiğini açıklayan general tutuklanmıştır
DOĞU PERİNÇEK'İN İDDİASI ŞÖYLE: VELİ KÜÇÜK ÇOK KIYMETLİ BİR GENERALDİR; ÇÜNKÜ...
İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ergenekon operasyonunda tutuklanan emekli Tuğgeneral Veli Küçük görevdeyken, 1996’da Aydınlık Dergisi’ne, Orgeneral Eşref Bitlis’in uçağını ABD güdümlü Gladyo’nun düşürdüğü bilgisini verdiğini söyledi.
Perinçek, "Eşref Bitlis’i ABD güdümlü Gladyo’nun katlettiğini açıklayan general tutuklanmıştır" dedi.
Perinçek, şunları söyledi:
"Asıl korktukları tehdit, ’darbeci’ ilan ettikleri Türk Ordusu ve milli kuvvetler. Türk Ordusu, ABD’nin stratejik emelleri önünde artık engel oluşturmaya başladığı için Eşref Bitlis, öldürtülmüştür. Daha sonra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Kıvrıkoğlu’nu hedef alan suikast girişimleri de olmuştur. Türk Ordusu’nun cephesini ABD’ye dönmesiyle Gladyo’nun karargahı, Haçlı irticaya kaydı ve operasyon merkezine de Fethullahçı polis şefleri oturtuldu. Emniyet İstihbarat Dairesi Genel Müdürü Ramazan Akyürek’in siciline, İstanbul Valisi Erol Çakır, ’Emniyetteki hizipleşme içinde irticai akıma (Fethullah) yakın, dikkat edilmeli’ yazmıştır. Ramazan Akyürek, Büyük Ortadoğu Projesi Eşbaşkanı Tayip Erdoğan’a bağlıdır."
|
Yorumlar |
|
Ali Gökçen
-
28.01.2008 09:07
|
|
sen, o güzelim örf adet, yiğitlik ve prensiplerin dururken, gidip arap kültürünü ithal edersen. örtünerek, yasaklayarak, öcü yaparak sevap ve rant edinme derdine düşersin. iki tabanlı sayı sistemini kendi vatandaşın bulur ama sen boola, gatese kaptırırsın. ilk kendi vatandaşın uçar ama seni onu öldürmekten beter edersin, çin kapı komşundur, binlerce yıl önce para bile basmışsındır ama matbaayı 200 yıllık bir farkla gutenbergden öğrenirsin. kalkan ve zırhı icat edersin ama tank almak için ona buna yalvarırsın. yoğurdu senden öğrenir ama sana süt satar. senin bulduklarınla seni tehdit eder o şeytan icatçıları. ilk seni havadan bombalar, ilk senin imparatorluğunu yıkar, ilk senin eğitimini baltalar. seni uzaydan gözler, isterse cm sektirmeden bir manyetik top atışıyla senin hava taşıtını felç eder. suç kimde vatandaş? onda mı yoksa ayakta uyuyup ona bu fırsatı veren sende mi???
|
ATAA Başkanı Kılıç, Türkiye’nin lobi başarısızlığını, 'Sahibinden Satılık Amerika ve Türk Lobiciliğinin Sahipsizliği' adlı iki ciltlik kitapla anlattı.
Zaman gazetesi o kargocu için böyle yazıyor: Kargocu kılığındaki bombacı güvenlik kamerasında
Ekonomiden Sorumlu Devlet eski Bakanı Işın Çelebi ile sanatçı Aydan Şener’i karşı karşıya getiren anlaşmazlık, otopark tartışması nedeniyle yaşandı.
DTP'nin mitingine elinde bir bayrakla daldı, ve...
BİR DOĞALGAZ PATLAMASI DAHA
İSTEYEN HERKES MAHMUTPAŞA'DAN BU KIYAFETLERİ 50 YTL'YE ALABİLİYOR: COP DAHİL...
|