Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 22 Kasım 2008Güncelleme: 22.11.2008 22:45 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Luis Aragones
Hava Durumu
İDO
İspanya
Hıristiyan Dünyası
Türk Telekom Basketbol Takımı
Basketbol
Turkcell Süper Lig
İntihar
Ankaragücü
Add to Google
10 Şubat 2008 Pazar 09:38 Toplum

Anayasa değişikliğine tepki gösteren 18 hukuk fakültesi dekanı ortak bir bildiri yayınladı

SON GELİŞMELERİ KAYGIYLA İZLİYORUZ

Anayasa değişikliğine tepki gösteren 18 hukuk fakültesi dekanı ise ortak bir bildiri yayınladı. Bildiride “Anayasa Mahkemesi, Danıştay ve AİHM kararları ile de teyit edilen laikliği ortadan kaldıracağına inandığımız son gelişmelerin yaratacağı sorunları kaygı ile izlediğimizi kamuoyuna duyurmayı görev saymaktayız” denildi. Dekanların üniversiteleri: Ankara, Anadolu, Kocaeli, Akdeniz, 9 Eylül, Dicle, Maltepe, Galatasaray, Başkent, Atılım, Hacettepe, Erzincan, Uludağ, Yakındoğu, İstanbul, Çankaya, Kültür ve Yeditepe.

BU ARADA

Rektörler, Cumhurbaşkanı Gül’ün değişikliği onaylaması halinde konuyu hukukçulara incelettireceklerini söyledi. Rektörlerin en büyük endişesi, bu süreçte kolluk kuvvetleriyle öğrencilerin karşı karşıya gelmesi. Pek çok rektör, “Yasalar çerçevesinde ne emrediliyorsa uygulanır. Şu anda net değiliz. Anayasa hukukçularına danışacağız” görüşünde.

İlgili Başlıklar:
Üniversiteler (313 haber)






İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş'nin vapur, deniz otobüsü, deniz taksi ve feribot seferleri, fırtına nedeniyle iptal edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Karaköy vapur iskelesinin kullanılmaz hale geldiğini hatırlatarak, ''Riskli bir durum, tekrar kullanmamız çok zor. Oradan çekilecek'' dedi.

ABD'nin Miami kentinde, bilgisayar kamerasıyla internette naklen intihar eden 19 yaşındaki gencin ailesi, intiharı seyredenlere bir şey yapmadıkları için büyük tepki gösterdi.

Sivas Belediyesince atık su problemine çözüm amacıyla yapımına başlanan ''Atık Su Arıtma Tesisi'' tamamlanma aşamasına geldi.

İskelenin yerinde olmadığını gören İstanbullular, işlerine başka vasıtalarla gitmek zorunda kaldı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam