Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 22 Kasım 2008Güncelleme: 22.11.2008 21:46 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Luis Aragones
Hava Durumu
İDO
İspanya
Hıristiyan Dünyası
Türk Telekom Basketbol Takımı
Basketbol
Turkcell Süper Lig
İntihar
Ankaragücü
Add to Google
22 Şubat 2008 Cuma 12:43 Toplum

Savcılar, 'danıştay cinayeti kararını' TEMYİZE götürüyorlar: 2 kez müebbet cezası verilen Alparslan Arslan'a 4 KEZ MÜEBBET VERİLMELİDİR

DANIŞTAY KARARI TEMYİZE GİDİYOR

Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Danıştay 2. Daire üyeleri ve Cumhuriyet gazetesine yönelik saldırılarla ilgili davada verdiği karar Cumhuriyet savcıları tarafından Ayhan Parlak dışındaki sanıklar aleyhine temyiz edilecek.

Savcılar Salim Demirci ve Kubilay Taştan kararı temyiz etmek üzere mahkemeye süre tutum dilekçesi verdi.

Davada Alparslan Arslan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. Osman Yıldırım, İsmail Sağır ve Erhan Timuroğlu müebbet hapisle cezalandırılmıştı. Sanıklar ayrıca çeşitli hapis cezalarına da çarptırılmıştı.

Süleyman Esen 17 yıl 8 ay 15 gün, Tekin İrşi de 10 yıl 2 ay 15 gün hapse mahkum edilmişti. Aykut Metin Şükre, Ayhan Parlak ve Salih Kurter'in ise beraatlerine hükmedilmişti.
Cumhuriyet Savcısı Salim Demirci, yargılama sırasında mahkemeye sunduğu esas hakkındaki mütalaasında, sanık Alparslan Arslan'ın, 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını istemişti. Demirci, Arslan'ın ayrıca, toplam 21 yıldan 72 yıla kadar hapse mahkum olmasını talep etmişti.

Diğer sanıklar Osman Yıldırım, İsmail Sağır ve Erhan Timuroğlu'nun da 4'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmaları, Salih Kurter ve Aykut Metin Şükre'nin 5 yıldan 10 yıla kadar, sanık Süleyman Esen'in ise toplam 10 yıldan 22 yıla kadar hapsi talep edilmişti. Savcı Demirci, sanık Tekin Irşi'nin toplam 30 yıldan 75 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını, sanık Ayhan Parlak'ın ise beraatına karar verilmesini talep etmişti.

İlgili Başlıklar:
Danıştay (112 haber)
Mahkeme Kararları (409 haber)
Mahkeme Koridorlarından (379 haber)






İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş'nin vapur, deniz otobüsü, deniz taksi ve feribot seferleri, fırtına nedeniyle iptal edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Karaköy vapur iskelesinin kullanılmaz hale geldiğini hatırlatarak, ''Riskli bir durum, tekrar kullanmamız çok zor. Oradan çekilecek'' dedi.

ABD'nin Miami kentinde, bilgisayar kamerasıyla internette naklen intihar eden 19 yaşındaki gencin ailesi, intiharı seyredenlere bir şey yapmadıkları için büyük tepki gösterdi.

Sivas Belediyesince atık su problemine çözüm amacıyla yapımına başlanan ''Atık Su Arıtma Tesisi'' tamamlanma aşamasına geldi.

İskelenin yerinde olmadığını gören İstanbullular, işlerine başka vasıtalarla gitmek zorunda kaldı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam