|
|
03 Mart 2008 Pazartesi 02:17
|
Toplum
|
Zabıta, seyyarı denize döktü
İstanbul Bakıköy sahilinde denetim yapan zabıta ekipleri ile seyyar satıcıların kavgasında ortaya ilginç manzaralar çıktı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, denetim sırasında beklenmedik bir direnişle karşılaştı.
Tezgahlarının kaldırılmasına tepki gösteren seyyar satıcılar, sopalarla zabıtaya saldırdı. Zabıta ekipleri de copla karşılık verince ortalık savaş alanına döndü.
Polisin desteğini alan zabıta ekipleri, seyyar satıcılara meydan dayağı attı. Vatandaşlar ise yaşanan arbedeyi korku dolu gözlerle izledi. Zabıtaya saldırdıktan sonra kaçmak isteyen bir seyyar satıcı ise kovalamacanın ardından, deniz kıyısında sıkıştırıldı. Yakalanmak istemeyen adam, denize atladı. Yüzme bilmediğini söyleyen seyyar satıcının yardımına yine zabıta koştu. Denizden çıkartılan seyyar satıcı gözaltına alındı.
VE BUNLARIN NEREDEYSE TAMAMI, İSTANBUL'DA
İskelenin yerinde olmadığını gören İstanbullular, işlerine başka vasıtalarla gitmek zorunda kaldı.
Karaköy İskelesi sulara gömüldü
İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO) Genel Müdürü Ahmet Paksoy, şiddetli lodos nedeniyle batan Karaköy Vapur İskelesi'nin yerine yüzen yeni bir duba konulacağını söyledi.
İstanbul Üniversitesi'nde (İÜ) dün koruma krizi yaşandı. İÜ Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak kendisini ziyarete gelen İsrail Büyükelçisi Gaby Levi ve İsrail'in İstanbul Başkonsolosu Mordehai Amihai'nin
ÇORUM’da 3 kızı taciz edip porno izlettirdiği gerekçesiyle tutuklanan Ensar Vakfı Şube Başkanı Zekai İ. hâkim karşısına çıktı.
|