türk net en son haber 7 Temmuz 2008Güncelleme: 07.07.2008 01:06 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Çiftçi Dünyası
Tarım Sektörü
Tansel Çölaşan
Ekonomide Büyüme Rakamları
OECD
Türkiye Ekonomisi
Ergenekon Davası
Şener Eruygur
Hurşit Tolon
D8 Ülkeleri
Add to Google

13 Mart 2008 Perşembe 20:09 Toplum

Resmen... TÜİK başkanı Ömer Demir, YÖK BAŞKANVEKİLİ

YÖK Genel Kurulu toplantısında TÜİK Başkanı Doç. Dr. Ömer Demir, YÖK Başkanvekilliği görevine atandı.

YÖK Genel Kurulu'nun, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan Başkanlığında saat 10.50'de başlayan toplantısı, 19.00'da sona erdi.

Toplantıdan sonra yapılan yazılı açıklamada, toplantıda komisyonlardan gelen raporların görüşüldüğü ve karara bağlandığı ifade edildi.

Toplantıda ayrıca, 2547 sayılı kanunun ilgili maddesine göre ''Yürütme Kurulu'' da oluşturulduğu belirtilerek, şöyle denildi:

''Yapılan gizli oylama sonucunda Yürütme Kurulu'na Cumhurbaşkanlığı Kontenjanından Prof. Dr. Berrak Kurtuluş, Prof. Dr. Durmuş Günay, Bakanlar Kurulu Kontenjanından Prof. Dr. Halis Ayhan, Prof. Dr. Yekta Saraç seçilmişlerdir. Üniversitelerarası Kurul Kontenjanından olan Genel Kurul üyeleri arasından aday çıkmadığı için bu kontenjana mensup bütün üyeler arasından yapılan seçim sonucunda gizli oy ile Prof. Dr. Fikret Şenses ve Prof. Dr. Mustafa İlhan Yürütme Kurulu üyesi olarak seçilmişlerdir.

Boş bulunan Başkanvekilliği görevine Doç. Dr. Ömer Demir'in atandığı bilgisi Kurul'a verilmiştir.''

Açıklamada, Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atama Yönetmeliğine ilişkin çalışmanın değerlendirilmesi görüşmelerine 20 Mart 2008 tarihinde devam edileceği bildirildi.

İlgili Başlıklar:
YÖK (158 haber)
Türkiye İstatistik Kurumu TÜİK (36 haber)

Kaynak: AA





Danıştay Başsavcısı Tansel Çölaşan, ''Biz siyaset yapmıyoruz, yargı kuruluşları kendi varlıklarının savunmasına geçtiler. Kendi kurumumuzu, yargı bağımsızlığını savunma noktasına geldik. Yargı, kendi

Eruygur ve Tolon'un, savcılıkça, TCK'nın 312 ve 314/1. maddeleri kapsamında tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildikleri belirtildi.

Tüp tünelin batırılma işlemi 8 saatte tamamlandı. Üç tüp daha batırılınca İstanbul Boğazı’na 11 tüp tünelin yerleştirilmesi tamamlanmış olacak

Soruşturma kapsamında tutuklandıktan sonra sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen işadamı Kuddusi Okkır, tedavi gördüğü Edirne'de öldü.

Ergenekon operasyonunda görev alan terör ekipleri, Tuncay Özkan’ın liderliğini yaptığı, Kadıköy’de bugün yapılacak olan “Hukuka Saygı” mitingi için dün tam gün izin yaptı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY