|
|
20 Mart 2008 Perşembe 00:50
|
Toplum
|
Karısıyla yattığını bilmiyordu: O gece arkadaşı mezeleri almış gelmiş, birlikte içmişlerdi... Sabah, arkadaşını karısıyla yatakta yakaladı
BALTALI CİNAYETİN SIRRI
Parçalara ayrılmış cesedi derede bulunan Sebahattin Yener’i arkadaşının öldürdüğü ortaya çıktı. "Onu karımla yatakta yakaladım. Baltayla öldürdüm" diyen Engin Payaz ile eşi cinayeti itiraf etti.
SAMSUN’un Ayvacık İlçesi Söğütlü Köyü’nde oturan 3 çocuk babası Sebahattin Yener (44), bir hafta önce Samsun’a gideceğini söyleyerek evinden ayrıldı. Geri dönmeyince aile polise başvurdu.
Yener’in son olarak Samsun’daki arkadaşı Engin Payaz’ın (36) evine gittiği belirlendi.
Gözaltına alınan Engin Payaz’ın eşi Reyha Payaz (29) cinayeti itiraf etti.
Payaz "Sebahattin ile kocam evde olmadığı sıralarda haftada 3 veya 4 kez cinsel ilişkiye giriyorduk. Hatta Sebahattin, karısı ve ben onların evinde iki kez grup seks yaptık. Olay akşamı kocam, ben ve Sebahattin alkol aldık. Kocam yattı. Biz de Sebahattin ile oturma odasında yere serdiğim yatakta seviştik. Sebahattin’in bağırmasına uyandım. Eşim elinde baltayla başucumda bekliyordu. Her yer kan olmuştu. Kocamın baskısıyla evi temizledim. Engin de cesedi parçalayarak poşetler halinde götürdü" dedi.
Engin Payaz ise cinayeti kendisinin işlediğini kabul ederek, "Gece uyandım, karım ile Sebahattin yarı çıplak vaziyette uyuyordu. Baltayı aldım Sebahattin’in kafasına vurdum. Önce kafasını, sonra kol ve bacakları, ardından da gövdesini parçalara böldüm. Parçalardan birini sobaya attık. Ancak yanmadı, dereye attım" diye konuştu.
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş'nin vapur, deniz otobüsü, deniz taksi ve feribot seferleri, fırtına nedeniyle iptal edildi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Karaköy vapur iskelesinin kullanılmaz hale geldiğini hatırlatarak, ''Riskli bir durum, tekrar kullanmamız çok zor. Oradan çekilecek'' dedi.
ABD'nin Miami kentinde, bilgisayar kamerasıyla internette naklen intihar eden 19 yaşındaki gencin ailesi, intiharı seyredenlere bir şey yapmadıkları için büyük tepki gösterdi.
Sivas Belediyesince atık su problemine çözüm amacıyla yapımına başlanan ''Atık Su Arıtma Tesisi'' tamamlanma aşamasına geldi.
VE BUNLARIN NEREDEYSE TAMAMI, İSTANBUL'DA
İskelenin yerinde olmadığını gören İstanbullular, işlerine başka vasıtalarla gitmek zorunda kaldı.
|