|
|
20 Mart 2008 Perşembe 02:04
|
Toplum
|
Annesi, komşu kadınla kavga ediyordu; saklanırken havuza düşüp öldü
İSTANBUL Üsküdar’da oturan Ayşe İnce ile çocuklarının çiçeklerini kırdığını söyleyen komşusu arasında tartışma çıktı.
Annelerinin kavga ettiğini gören 4 yaşındaki Bayram ile 3 yaşındaki kardeşi İsmail İnce, korkup evlerinin yanındaki havuzlu evin bahçesine kaçıp saklanmaya çalıştı. Küçük Bayram bu sırada içi su dolu havuza düştü. Sesler üzerine havuza inen ev sahipleri, Bayram’ın cansız bedenini sudan çıkarttı.
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş'nin vapur, deniz otobüsü, deniz taksi ve feribot seferleri, fırtına nedeniyle iptal edildi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Karaköy vapur iskelesinin kullanılmaz hale geldiğini hatırlatarak, ''Riskli bir durum, tekrar kullanmamız çok zor. Oradan çekilecek'' dedi.
ABD'nin Miami kentinde, bilgisayar kamerasıyla internette naklen intihar eden 19 yaşındaki gencin ailesi, intiharı seyredenlere bir şey yapmadıkları için büyük tepki gösterdi.
Sivas Belediyesince atık su problemine çözüm amacıyla yapımına başlanan ''Atık Su Arıtma Tesisi'' tamamlanma aşamasına geldi.
VE BUNLARIN NEREDEYSE TAMAMI, İSTANBUL'DA
İskelenin yerinde olmadığını gören İstanbullular, işlerine başka vasıtalarla gitmek zorunda kaldı.
|