Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 23 Kasım 2008Güncelleme: 23.11.2008 01:13 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Luis Aragones
Hava Durumu
İDO
İspanya
Hıristiyan Dünyası
Türk Telekom Basketbol Takımı
Basketbol
Turkcell Süper Lig
İntihar
Ankaragücü
Add to Google
24 Mart 2008 Pazartesi 07:21 Toplum

AŞIK KADIN, KULLANAN ERKEK VAKASI... Genç kadın muhasebeciydi ve internetten tanıştığı sevgiliye 'aşkına karşılık versin diye' PARA AKITTI

ÖYLE BÖYLE DEĞİL: 3 MİLYON YTL

Bir turizm ve inşaat şirketinde 12 yıldır muhasebecilik yapan Özlem Y., 1 yıl önce internetten tanıştığı Özgü A.’ya şirket kasasından her hafta düzenli olarak para verdi. 10 aylık sürede, sevgilisinin hesabına 3 milyon 200 bin YTL aktardığı iddia edilen genç kız, şirket paraya sıkışınca yakalandı. Bakırköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda Özlem Y. ve sevgilisi Özgü A. ile birlikte 5 kişi gözaltına alındı. Özlem Y., savcılıkta birbirinden ilginç itiraflarda bulundu.

Genç kız şöyle konuştu: Bir internet sitesinde tanıştık ve birlikte olduk. Benden yüklü miktarda para isteyince borç olarak, hesabına yatırdım. Verdiğim parayla kendisine otomobil almış. Aracı da ipotek ettirip bankadan kredi çekti. O parayı geri vermişti. Ama sonra elden para verdim. 10 ay boyunca şoförüyle ona para gönderdim. Parayı mankenlerle harcamış. Çalıştığım şirket, yüklü miktarlarda ihale aldığı için yakalanmadım. Bu işi aşkım için yaptım.

Sevgilisinin ifadelerini reddeden Özgü A.’nın ise “Bir kere borç verdi ve iade ettim. Suçlamaları kabul etmiyorum. Otomobilimi de ailemin parasıyla satın aldım. Bana âşık oldu, karşılık vermeyince de böyle bir yalan uydurdu” dediği iddia edildi.

İlgili Başlıklar:
Üçüncü Sayfa Haberleri (805 haber)
Dolandırıcılık (50 haber)






İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş'nin vapur, deniz otobüsü, deniz taksi ve feribot seferleri, fırtına nedeniyle iptal edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Karaköy vapur iskelesinin kullanılmaz hale geldiğini hatırlatarak, ''Riskli bir durum, tekrar kullanmamız çok zor. Oradan çekilecek'' dedi.

ABD'nin Miami kentinde, bilgisayar kamerasıyla internette naklen intihar eden 19 yaşındaki gencin ailesi, intiharı seyredenlere bir şey yapmadıkları için büyük tepki gösterdi.

Sivas Belediyesince atık su problemine çözüm amacıyla yapımına başlanan ''Atık Su Arıtma Tesisi'' tamamlanma aşamasına geldi.

İskelenin yerinde olmadığını gören İstanbullular, işlerine başka vasıtalarla gitmek zorunda kaldı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam