|
|
31 Mart 2008 Pazartesi 13:49
|
Toplum
|
İlhan Selçuk hastaneye kaldırıldı
SELÇUK, BİR KALP SPAZMI GEÇİRDİ
Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı İlhan Selçuk (83), kalp spazmı ve zatürre nedeniyle Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı.Selçuk'un bir hafta yoğun bakımda kalacağı ve doktoru tarafından her gün basına bilgi verileceği belirtildi.
Selçuk, bir süre önce Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınmış, sağlık durumu ve yaşı gözönüne alınarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.Selçuk'un son dönemde yaşadığı olaylardan etkilendiği belirtiliyor.
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş'nin vapur, deniz otobüsü, deniz taksi ve feribot seferleri, fırtına nedeniyle iptal edildi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Karaköy vapur iskelesinin kullanılmaz hale geldiğini hatırlatarak, ''Riskli bir durum, tekrar kullanmamız çok zor. Oradan çekilecek'' dedi.
ABD'nin Miami kentinde, bilgisayar kamerasıyla internette naklen intihar eden 19 yaşındaki gencin ailesi, intiharı seyredenlere bir şey yapmadıkları için büyük tepki gösterdi.
Sivas Belediyesince atık su problemine çözüm amacıyla yapımına başlanan ''Atık Su Arıtma Tesisi'' tamamlanma aşamasına geldi.
VE BUNLARIN NEREDEYSE TAMAMI, İSTANBUL'DA
İskelenin yerinde olmadığını gören İstanbullular, işlerine başka vasıtalarla gitmek zorunda kaldı.
|