|
|
06 Nisan 2008 Pazar 13:26
|
Toplum
|
Cerrahpaşa'da yol ortasına atılan el bombası şans eseri patlamadı
Cerrahpaşa'da, sokağa atılan bir el bombası paniğe neden oldu. Pimi ayrılan el bombasının üzerinden araba geçtiği ancak patlamadığı öğrenildi.
Cerrahpaşa'da sokağa atılan el bombası paniğe neden oldu. Pimi ayrılan el bombasının üzerinden araba geçtiği ancak patlamadığı öğrenildi. Olay yerine gelen bomba uzmanı, özel kıyafetini giyerek pimi ayrılmış haldeki el bombasını aldı.
Cerrahpaşa Caddesi Şem-i Molla Camii önüne atılan bir el bombasını fark vatandaşlar durumu polise bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri, bölgeyi güvenlik şeridi ile çevirerek geniş önlemler aldı. Yolu trafiğe kapatarak vatandaşları çevreden uzaklaştıran polis, bölgeye uzman ekip çağırdı.
El bombasının bulunduğu yere gelen uzman ekip, özel kıyafetlerini giyerek 1 metre aralıklarla duran bombayı ve pimini aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, market işleten bir görgü tanığı, genç bir çocuğun geçerken el bombasını atarak kaçtığını, bombanın üzerinden arabanın da geçtiğini ancak patlamadığını söyledi.
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş'nin vapur, deniz otobüsü, deniz taksi ve feribot seferleri, fırtına nedeniyle iptal edildi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Karaköy vapur iskelesinin kullanılmaz hale geldiğini hatırlatarak, ''Riskli bir durum, tekrar kullanmamız çok zor. Oradan çekilecek'' dedi.
ABD'nin Miami kentinde, bilgisayar kamerasıyla internette naklen intihar eden 19 yaşındaki gencin ailesi, intiharı seyredenlere bir şey yapmadıkları için büyük tepki gösterdi.
Sivas Belediyesince atık su problemine çözüm amacıyla yapımına başlanan ''Atık Su Arıtma Tesisi'' tamamlanma aşamasına geldi.
VE BUNLARIN NEREDEYSE TAMAMI, İSTANBUL'DA
İskelenin yerinde olmadığını gören İstanbullular, işlerine başka vasıtalarla gitmek zorunda kaldı.
|