Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 22 Kasım 2008Güncelleme: 22.11.2008 23:33 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Luis Aragones
Hava Durumu
İDO
İspanya
Hıristiyan Dünyası
Türk Telekom Basketbol Takımı
Basketbol
Turkcell Süper Lig
İntihar
Ankaragücü
Add to Google
08 Nisan 2008 Salı 07:57 Toplum

Kampüste silah sıkanların ikisi de kendisine 'Ülkücü' diyor

BİRİ YAKALANDI, DİĞERİ HENÜZ FİRARİ... YAKALANAN KİŞİNİN DE KENDİSİNE ÜLKÜCÜ DEDİĞİ BELİRLENDİ:

Akdeniz Üniversitesi Kampusu’nda önceki gün 40 kişinin gözaltına alındığı sağ sol kavgasında tabancayla ateş açan 2 kişiden 19 yaşındaki Tahir Kara dün yakalandı, diğeri aranıyor.

Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasına göre, 3’ü bıçakla toplam 18 kişinin yaralandığı olaylarda siyah takım elbiseli, sakallı, alnında kılıç dövmesi bulunan ve MHP sempatizanı olduğu iddia edilen 34 yaşındaki Ömer Ulusoy’un bulunması için çalışmalar sürüyor.

Ulusoy’un Kayseri’nin Tomarza İlçesi nüfusuna kayıtlı 1974 doğumlu olduğu ve 4 Nisan Cuma günü MHP İl Başkanlığı’nda yapılan Alparslan Türkeş’i anma törenine katılıp dua ettiği ortaya çıktı. Çekilen görüntülerde, Ulusoy’un Antalya Ülkü Ocakları 3’üncü Gençlik Şöleni’nde de en önde yer aldığı belirlendi. Ulusoy’un yöneticilerle birlikte ’bozkurt’ işareti yaparak tekbir getirdiği görülüyor. Gençlik şöleninde çekilen ve Youtube’ta yayınlanan bu görüntüler dün kaldırıldı. Bir kahvehanede çalışan Ulusoy’un, köpek ve güvercin beslediği kaydedildi. Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan,dün alınan önlemleri yerinde inceledi ve bilgi aldı.

Ulusoy’un poliste darp, tehdit, esrar, silah bulundurmaktan 5 suç kaydı olduğu, daha önce intihar girişiminde bulunduğu ve tecavüz girişimi sanığı olduğu tespit edildi. Ayrıca kendini yakan bir kişinin son anda yanında bulunduğu ortaya çıktı. Ulusoy’un yakalanması için çalışmalar sürerken, bu kişinin bulunduğu adres de belirlendi. Ancak Ulusoy’un, polisin gelmeden yaklaşık 10 dakika önce kaçtığı saptandı.

Görüntülerde elindeki kurusıkı tabancayla ateş ettiği bildirilen Tahir Kara’nın ülkücü olduğu, ve üniversite sınavlarına hazırlandığı belirlendi. Kara olaydan sonra silahı bir arkadaşına verdikten sonra evinde saklandı. Polis zanlıyı evinde yakalayarak gözaltına aldı.Kara’nın verdiği kurusıkı tabancayla ortadan kaybolan, kimliği belirlenen ancak açıklanmayan arkadaşı aranıyor.

ANTALYA Üniversitesi’nde sol görüşlü öğrencilere ateş açarken görüntülenen Ömer Ulusoy’un kullandığı silahın, iddiaların aksine, ’kurusıkı’ olmadığı belirlendi. Polisin bulduğu 10 boş kovandan yedisinin, Ulusoy’un 9 mm. çapındaki tabancasından çıktığı anlaşıldı. Olay yerinde bulunan diğer üç kovanın ise, kimliği henüz açıklanmayan ve dün yakalanan gencin elindeki kuru sıkı tabancaya ait olduğu tahmin ediliyor. Polis, Ulusoy’u yakalamak için araştırmalarını genişletirken, kovanlar da balistik incelemeye alındı.

İlgili Başlıklar:
Ülkü Ocakları (17 haber)
Akdeniz Üniversitesi (21 haber)
Öğrenci Eylemleri ve Üniversiteler (32 haber)






İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş'nin vapur, deniz otobüsü, deniz taksi ve feribot seferleri, fırtına nedeniyle iptal edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Karaköy vapur iskelesinin kullanılmaz hale geldiğini hatırlatarak, ''Riskli bir durum, tekrar kullanmamız çok zor. Oradan çekilecek'' dedi.

ABD'nin Miami kentinde, bilgisayar kamerasıyla internette naklen intihar eden 19 yaşındaki gencin ailesi, intiharı seyredenlere bir şey yapmadıkları için büyük tepki gösterdi.

Sivas Belediyesince atık su problemine çözüm amacıyla yapımına başlanan ''Atık Su Arıtma Tesisi'' tamamlanma aşamasına geldi.

İskelenin yerinde olmadığını gören İstanbullular, işlerine başka vasıtalarla gitmek zorunda kaldı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam