türk net en son haber 6 Temmuz 2008Güncelleme: 06.07.2008 02:54 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Hasan Doğan
Vefat Haberleri
Abdüllatif Şener
Sinan Şamil Sam
Osman Gürbüz
Mustafa Balbay
Ergenekon Davası
Tenis
Hava Durumu
Cemil Çiçek
Add to Google

17 Nisan 2008 Perşembe 09:22 Toplum

AKP KADAR MHP DE 'İÇKİYİ VE İÇKİLİYİ SEVMİYOR'... Niğde'de içkili mekânlar 5 kilometre şehir dışına taşınacak

MHP’li Belediye Başkanı Murat Zeren, “Kent içinde içki ruhsatı vermeyiz” dedi

Niğde Belediyesi, şehir merkezindeki alkollü içki satan eğlence merkezlerinin şehir dışına taşınması için proje çalışmasına başladı.

Belediye Başkanı MHP’li Murat Zeren, proje çerçevesinde planlanan 14 ayrı mekanın kısa sürede tamamlanacağını, kent merkezinde restoran ve diğer yerlerde içki satışına meclis kararıyla izin vermeyeceklerini söyledi.

Kentin içkili mekânlarının bulunduğu Melek Girmez Sokağı ile çeşitli bölgelerinde bulunan içkili eğlence merkezlerinin sahipleri ile Zeren değerlendirme toplantısı yaptı.

Asayiş olaylarının sık yaşandığı sokaktaki işletmelerin sahiplerini proje hakkında bilgilendiren Zeren, içkili mekanların şehir merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Hıdırlık mevkiine taşınacağını belirtti.

Proje kapsamında iki kattan oluşacak 14 bina yapılacağını, binaların 10 ayda sahiplerine teslim edileceğini belirten Zeren, “Binaların mülkiyeti işletmecilere verilecek. Bina maliyeti için de bir ödeme takvimi çıkartacağız. Bu konuda herhangi bir rakam belirlenmedi. İşletmecilerin, Melek Girmez Sokak’taki işyerleri de kendilerine bırakılacak” dedi.

Şehir dışına yapılacak 14 mekânın dışında hiç kimseye içkili eğlence yeri ruhsatı vermeyeceklerini belirten Zeren, “Bu konuda mayısta meclis kararı alacağız. Kent içinde içkili yerlere ruhsat verilmesi durdurulacak. Şehir merkezindeki restoranlarda da içki servisi yapılmayacak. Büfelerde açıktan içki satılamayacak. Bu konuda sıkı denetim yapacağız. Düzenli ve daha huzurlu mekanlar oluşturmak için böyle bir çalışma yapıyoruz” diye konuştu.

İlgili Başlıklar:
MHP (257 haber)
Niğde (7 haber)
Alkollü İçeçekler Sektörü (81 haber)






Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampusu, Türkiye'de bir ilk: Hem cezaevi hem mahkeme... Ve sanık sayısı kalabalık Ergenekon, burada görülebilir:

Marmara'nın doğusu, Karadeniz Bölgesi, Eskişehir, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ile Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde YAĞMUR da var; diğer yerler BULUTLU

39 yıl istemiyle dava açıldı, ancak Rahşan Affı’ndan yararlanıp kısa sürede çıktı. Af kapsamında olmayan suçlardan nasıl kurtulduğu ise bilinmiyor

Ergenekon zanlısı olarak gözaltına alınıp serbest bırakılan Tercüman Genel Yayın Yönetmeni Ufuk Büyükçelebi’ye Prof. Alemdaroğlu ile çekilmiş fotoğrafı ve Tolon’la yaptığı telefon konuşması soruldu

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY