türk net en son haber 5 Eylül 2008Güncelleme: 05.09.2008 14:52 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Osman Pamukoğlu
Siyasi partiler
Şafak Sezer
Cem Özer
Beyaz Eşya Pazarı
Arçelik
Bakanlar ve Bakanlıklar
Ergenekon Davası
Türk Silahlı Kuvvetleri
Abhazya
Add to Google

21 Nisan 2008 Pazartesi 00:08 Toplum

Haşim Kılıç kızını evlendirdi

Sheraton Otel'in Büyük Balo Salonu'nda düzenlenen törene devlet protokolündeki tüm isimler davet edildi.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın kızı Ayşe Tuba Kılıç, Ankara Sheraton otelinde yapılan düğünle işadamı Mustafa Çubuk'la evlendi. Düğün, siyaset, yargı, iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Düğüne Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AKP hakkında kapatma davası açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya katılmadı.

Düğünün yapılacağı otel etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Düğün törenini yalnızca Anadolu Ajansı ve TRT'nin izlemesine izin verilirken diğer gazeteciler otel girişinin dışında bekletildi.

Düğüne, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Anamuhalefet Partisi CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Danıştay Başkanı Sumru Çörtoğlu, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, BBP Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu, Sayıştay Başkanı Mehmet Damar, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Boyrazoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, HAK-İŞ Başkanı Salim Uslu, ATO Başkanı Sinan Aygün, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, eski Devlet Bakanı Abdüllatif Şener, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da katıldı.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın kızı Ayşe Tuba Kılıç ile işadamı Mustafa Çubuk'un düğün töreni siyaset, yargı, iş ve spor dünyasının önemli isimlerini bir araya getirirdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt düğüne katılmadı.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın kızının merakla beklenen düğünü Ankara Sheraton Oteli'nin Balo Salonu'nda yapıldı. Saat 19.00'da başlayacağı duyurulan tören için davetliler 18.30'dan itibaren otele gelmeye başladılar. Otelin bulunduğu sokakta trafik sıkışırken Kılıç'ın damadı Mustafa Çubuk'un Kırşehirli olması nedeniyle çok sayıda Kırşehir plakalı araç da otele geldi.

Yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekerken otelin girişinde araçlar bomba aramasından geçirildi. Özel harekat timlerinin de görev yaptığı güvenlik önlemleri kapsamında çevredeki binalara keskin nişancılar yerleştirildiği görüldü.

-GÜL VE ERDOĞAN KATILMADI-

Katılıp katılmayacakları merakla beklenen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt düğüne katılmadı. Cumhurbaşkanı Gül, düğünün başladığı saatlerde Antalya'da bulunurken saat 22.00 sıralarında Ankara'ya geldi. İstanbul'da bulunan ve babasının amcasının oğlu vefat eden Başbakan Erdoğan ise saat 19.30 sıralarında Ankara'ya geldi ancak düğün törenine katılmamayı tercih etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt da davetiye gönderilmesine karşın düğüne katılmadı. Orgeneral Büyükanıt'ın yanı sıra Genelkurmay'ın üst komuta kademesinde bulunan askerler de düğüne katılmadı.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Kılıç'ın kızının düğününde yer almadı. Düğüne, Bahçeli dışında herhangi bir MHP'linin de katılmadığı gözlendi.

-5 BAKAN KATILDI-

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal tek başına düğüne geldi. Saat 20.15 sıralarında otele gelen Baykal gazetecilere el sallayarak otele girdi. Baykal'ın dışında Bakanlar Kurulu üyelerinden Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan da katılanlar arasında yer aldı.

-SİYASET YASAĞI İSTENEN KİŞİLER DÜĞÜNDE YOKTU-

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısının hazırlayarak Anayasa Mahkemesi'ne sunduğu ve haklarında 5 yıl siyaset yasağı istenen AKP'liler ise düğüne gelmedi. İddianamede Devlet Bakanları Hayati Yazıcı ve Mehmet Aydın, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ hakkında siyaset yasağı istenmişti. Haklarında siyaset yasağı istenen Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan gibi bu isimler de düğüne katılmadı.

Kılıç'ın kızının düğününe, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in de katılması dikkat çekerken basın dünyasından ise sadece iki isim düğün töreninde bulundu. Sadece Anadolu Ajansı ve TRT'nin görüntü almasına izin verilen düğüne Milliyet Gazetesi Yazarı Taha Akyol ile İhlas Medya Ankara Grup Başkanı Nuri Elibol davetli olarak katıldı.

-ZENGİN MÖNÜ-

Düğünde davetlilere zengin bir yemek mönüsü sunuldu. Mönüde limonlu zeytinyağlı kuşkonmaz, yeşil salata, rölevanlı fransız böreği, kekikli daha külbastı, kremalı beyaz çikolatalı muz, incirli havuç dilimli pasta ve türk usulü meze tabağı sunulduğu öğrenildi. Düğün başlamadan önce Tavacı Recep Usta'dan çiğköfte ve ekşili köfte otele getirilerek konuklara sunuldu.

-NİKAH ŞAHİDİ AKBULUT VE TUĞCU-

Genç çiftin nikahlarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı. Kılıç'ın kızı Ayşe Tuba Kılıç'ın şahitliğini eski Başbakan Yıldırım Akbulut ve eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Tülay Tuğcu'nun, damat Mustafa Çubuk'un şahitliğini de Yakın'ın yakını Profesör Ali Çubuk ile işadamı Bülent Sungur'un yaptığı bildirildi.

İlgili Başlıklar:
Haşim Kılıç (41 haber)






Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanları ile birlikte Malatya'dan başladığı yurt gezisinin devamında Van'a geldi.

İstanbul'da bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle bazı yerlerde 6 ve 9 Eylül tarihlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

İnternette oyun sitelerine girerek sürekli okey oynayan Necmi Kısmet, duruma tepki gösteren 20 yıllık eşini evden attı.

SES, toplu bebek ölümlerinin yaşandığı Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nde ilgililer hakkında soruşturma başlatılmamasını protesto etti.

Bangkok'ta ölen THY pilotunun cenazesi, giderken kullandığı uçakla İstanbul'a getirildi.

Çatışmada ölen Susurluk sanığı özel harekat polisi Yorulmaz'ın annesi, Ergenekon iddiası hakkında konuştu...

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam