|
|
22 Nisan 2008 Salı 05:11
|
Toplum
|
TRAFİK KAVGASI: Kamyon şoförü orakla saldırdı
Arkadaşlarıyla birlikte piknikten dönen Zafer Tanju, yol verme kavgasına tutuştuğu bir kamyon şoförünün levyeli ve oraklı saldırısı sonucu yaralandı. Kaçan kamyon şoförü aranıyor
İstanbul Kemerburgaz'a önceki gün üç arkadaşıyla pazar pikniğine giden Zafer Tanju, gece saatlerinde dönüşe geçti.
Tanju, Kemerburgaz Tüneli mevkisindeyken, arkasından gelmekte olan hafriyat kamyonunun şoförü, aracının kornasına bastı.
İsmi öğrenilemeyen kamyon şöförü ile Tanju arasında başlayan sözlü sataşma, küfürleşmeye döndü.
Bir anda sinirlerine hakim olamayan ve kamyonunda bulunan levye ve "orak" olduğu iddia edilen kesici aleti eline alan şoför, Zafer Tanju'ya saldırarak kolundan ve boynundan yaraladı. Bu sırada arkadan gelen diğer kamyon şoförleri de Tanju'ya saldırdı.
TEM otoyolundaki bir kazaya giden ve tesadüfen olay yerinden geçen bir ambulansa bindirilen Tanju, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye zamanında yetiştirilen Tanju'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Öte yandan kaçan kamyon şoförü sabah yakalanarak Alibeyköy Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
YÜKSEK Askeri Şûra (YAŞ) olağan kış toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Ağustos ayı toplantısında hiçbir ihraç dosyasının görüşülmediği YAŞ’a bu kez ihraç dosyası girip girmeyeceği merakla bekleniyor
Mersin'in Tarsus ilçesinde dün sabah meydana gelen olayda, 3 yaşındaki Ayşenur Öztunç, portakal bahçesinde çalışan annesinin yanına gitmek için evden çıktı.
1 cm. olan ve suyun içinde 7-8 cm.'ye kadar ulaşan kimyasal içerikli oyuncağı yutan küçük kız hastaneye kaldırıldı
Grup Gündoğarken'in solisti Burhan Şeşen'in, yanlış teşhis ve tedavi sonucu komaya girdiği iddia edilen oğlu Serhan Şeşen'in beyin ölümünün gerçekleştiği açıklandı.
Kandıra Cezaevinde tutukluyken avukat Özge Yılmaz ile evlenen Peker baba oluyor. Ceza ve İnfaz Kanuna göre cezaevinde cinsel ilişki kurmak yasak
Van’da emekli 2 imamın, 110 hacı adayını dolandırıp hacca gittiği öne sürüldü. Dolandırılanlar, kendilerinden kişi başına 3 bin 200 Euro alınan şirketi basıp görevlilerle tartıştı.
|