türk net en son haber 11 Ekim 2008Güncelleme: 11.10.2008 20:44 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Somali
Afrika
Amerika Rusya Çekişmesi
Kuzey Kore
Vefat Haberleri
Genelkurmay Haberleri
Türk Silahlı Kuvvetleri
Askeri Operasyonlar
Benzinde İndirim Haberleri
IMF Türkiye İlişkileri
Add to Google

12 Mayıs 2008 Pazartesi 08:20 Toplum

Taksim’den Aksaray dolmuşuna binmişti; şöförü uyardı: Şöförün yanında lahmacun yiyen iki kişi, 'şöförün işine karışma' dedi

CİNAYET ÇIKTI

Hürriyet gazetesi bu haberi manşetten verdi:

Görgü tanıklarının iddialarına göre, dün saat 00.30’da Taksim’den Aksaray dolmuşuna binen Demircan Üstünkokan, ayakta yolcu aldığı ve sert fren yaptığı için dolmuş şoförünü uyardı.

Bu arada Üstünkokan’ın yanında oturan ve ellerindeki lahmacunları yiyen Erdal Şahin (23) ve 2 arkadaşı, "Akşam akşam şoförün işine karışma" dedi. Bunun üzerine "Siz dolmuşta lahmacun yiyorsunuz. Ağzınız kokuyor. Sizinle muhatap olmam" diye tepki gösterince tartışma çıktı. Tartışmanın yumruklaşmaya dönmesi üzerine, Tarlabaşı Bulvarı’ndaki TRT binası önünde dolmuşu durduran şoför, Demircan Üstünkokan ve Erdal Şahin ile 2 arkadaşını araçtan indirdi.

Demircan Üstünkokan ile 3 kişi tekme tokat birbirlerine saldırdı. Bu sırada, belindeki bıçağı çeken Erdal Şahin’in, Demircan Üstünkokan’ı kasığından ve karnından yaralağı ileri sürüldü. Kanlar içerisinde yere yığılan Demircan Üstünkokan, bir taksiyle Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Atardamarı parçalandığı için çok kan kaybeden Demircan Üstünkokan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Erdal Şahin, kaçarak kayıplara karışırken iki arkadaşı gözaltına alındı. Erdal Şahin, dün 15.00 sıralarında, Eminönü Küçükpazar’daki bir evde, bıçağıyla yakalandı.

İlgili Başlıklar:
Cinayet (527 haber)
Dolmuşçu Dünyası (6 haber)
Üçüncü Sayfa Haberleri (755 haber)






Edebiyatçı ve Ağa Han Mimarlık Ödülü sahibi Nail Çakırhan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Genelkurmay, 4 Ekim'den bu yana altıncı kez Hakurk'un vurulduğunu ve 31 hedefin havadan ve karadan vurulduğunu açıkladı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na terör örgütü üyelerince düzenlenen saldırıda yaralanan Piyade Er Veysel Kızılay, tedavisinin tamamlanmasının ardından Antalya'nın Kumluca

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tutuklu bulunan emekli Orgeneral Hurşit Tolon, Silivri Ceza İnfaz Kurumu'na nakledildi.

Erzincan’da 4 katlı iş merkezinin terasına çıkıp iple kendini asan 37 yaşındaki Hüseyin Polat’ı polisler son anda ölümden kurtardı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam