Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 23 Kasım 2008Güncelleme: 23.11.2008 01:55 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Luis Aragones
Hava Durumu
İDO
İspanya
Hıristiyan Dünyası
Türk Telekom Basketbol Takımı
Basketbol
Turkcell Süper Lig
İntihar
Ankaragücü
Add to Google
12 Mayıs 2008 Pazartesi 11:24 Toplum

Kandil'deki PKK basın merkezi kullanılamayacak hale geldi

Aktütün Karakolu'nu basan PKK'lıların kaçış yolları ve kampları vuruldu. Örgütün KANDİL'DEKİ basın ve propaganda merkezi de imha edildi.

Şemdinli'nin karşısındaki Kuzey Irak topraklarında bulunan Avaşin-Basyan kampından geldikleri ve yine buraya kaçtıkları belirlenen teröristlerin geçiş güzergâhı obüs topları, kampları ise F- 16'larla vuruldu.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgi notunda ise özetle şu ifadelere yer verildi:

"Irak'ın kuzeyinde Avaşin-Basyan bölgesinde tespit edilen PKK terör örgütüne ait hedefler, 10 Mayıs 2008 günü saat 18.00'den itibaren karada konuşlu ateş destek vasıtalarımız ve Hava Kuvvetleri'ne mensup uçaklarımız tarafından ateş altına alınmıştır. Tüm hedefler isabetle vurulmuştur."

Genelkurmay'dan operasyonuna ilişkin ikinci açıklamada ise "PKK terör örgütüne ait diğer hedeflerle birlikte basın ve propaganda merkezi de ateş altına alınarak imha edilmiştir" dedi.

İlgili Başlıklar:
PKK (380 haber)
PKK Terörü (503 haber)






İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş'nin vapur, deniz otobüsü, deniz taksi ve feribot seferleri, fırtına nedeniyle iptal edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Karaköy vapur iskelesinin kullanılmaz hale geldiğini hatırlatarak, ''Riskli bir durum, tekrar kullanmamız çok zor. Oradan çekilecek'' dedi.

ABD'nin Miami kentinde, bilgisayar kamerasıyla internette naklen intihar eden 19 yaşındaki gencin ailesi, intiharı seyredenlere bir şey yapmadıkları için büyük tepki gösterdi.

Sivas Belediyesince atık su problemine çözüm amacıyla yapımına başlanan ''Atık Su Arıtma Tesisi'' tamamlanma aşamasına geldi.

İskelenin yerinde olmadığını gören İstanbullular, işlerine başka vasıtalarla gitmek zorunda kaldı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam