Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 23 Kasım 2008Güncelleme: 23.11.2008 01:53 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Luis Aragones
Hava Durumu
İDO
İspanya
Hıristiyan Dünyası
Türk Telekom Basketbol Takımı
Basketbol
Turkcell Süper Lig
İntihar
Ankaragücü
Add to Google
14 Mayıs 2008 Çarşamba 07:11 Toplum

Esrarengiz bir araç, Anayasa Mahkemesi sözcüsü Paksüt’ü izledi

ARAÇ, POLİSE AİT ÇIKTI

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Alifeyyaz Paksüt, dün eşiyle birlikte öğle yemeği için gittiği Kavaklıdere Tenis Kulübü’nden, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz’ı arayıp “sivil plakalı bir araç tarafından takip edildiği” ihbarında bulundu.

Dün eşi Ferda Paksüt’le birlikte öğle yemeği için Kavaklıdere Tenis Kulübü’ne giden Paksüt, sivil plakalı bir araç tarafından takip edildiğinden ve araçta dinleme cihazı bulunduğundan şüphelendi. Ford Connect marka camları film kaplı aracın, Kavaklıdere Tenis Kulübü’nün önüne park etmesi üzerine Paksüt, Ercüment Yılmaz’ı telefonla arayıp, aracın plakasını verdi.

İçinde iki kişinin bulunduğu öğrenilen şüpheli araç, kısa bir süre sonra bölgeden ayrıldı. Yarım saat sonra Kavaklıdere Tenis Kulübü’ne gelen Yılmaz, Paksüt ve eşinin yemek yediği masaya giderek bilgi verdi. Paksüt’ün plakasını aldığı aracın polise ait olduğu ve başka bir konuyla ilgili olarak bölgede bulunduğu bildirildi. Görgü tanıkları, Paksüt’ün emniyet müdürünü beklerken şüpheli aracın içindeki kişilerle konuştuğunu ve aracın arkasında dinleme cihazı bulunup bulunmadığını araştırmak istediğini söyledi.

Haber: Akşam gazetesi

İlgili Başlıklar:
Polis Emniyet Haberleri (422 haber)
Anayasa Mahkemesi (214 haber)






İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş'nin vapur, deniz otobüsü, deniz taksi ve feribot seferleri, fırtına nedeniyle iptal edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Karaköy vapur iskelesinin kullanılmaz hale geldiğini hatırlatarak, ''Riskli bir durum, tekrar kullanmamız çok zor. Oradan çekilecek'' dedi.

ABD'nin Miami kentinde, bilgisayar kamerasıyla internette naklen intihar eden 19 yaşındaki gencin ailesi, intiharı seyredenlere bir şey yapmadıkları için büyük tepki gösterdi.

Sivas Belediyesince atık su problemine çözüm amacıyla yapımına başlanan ''Atık Su Arıtma Tesisi'' tamamlanma aşamasına geldi.

İskelenin yerinde olmadığını gören İstanbullular, işlerine başka vasıtalarla gitmek zorunda kaldı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam