Nethaber Haber Key Odemeleri

Key Odemeleri, Keyodemeleri

türk net en son haber 21 Ağustos 2008Güncelleme: 21.08.2008 00:56 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Nokia
Ayşegül Tecimer
Vergi
Kürşat Tüzmen
Rusya Türkiye İlişkileri
TİM - Türkiye İhracatçılar Meclisi
Oğuz Satıcı
Baskın Oran
Atatürkçülük
Havacılık Şirketleri
Add to Google

19 Mayıs 2008 Pazartesi 05:23 Toplum

Tüp üçüzlerini doğurmak için 3 il, 6 hastane dolaştı

Bingöl’de 5 yıl önce evlenen Hakan ve Esra Vural çiftinin üçüz bebekleri film gibi bir maceranın ardından dünyaya geldi.

Tüm çabalarına rağmen hamile kalamayan Esra Vural son olarak Malatya’daki bir hastanede üçüz bebeklerine hamile kaldı. Sağlık kontrollerini Elazığ F.Ü. Hastanesi’nde devam eden 22 yaşındaki Esra Vural hamileliğinin 9’uncu ayında doğum için yine aynı hastaneye gitti. Ancak Bağ-Kur’lu aileye hastanede yeterli kuvoz bulunmadığı söylenerek yakın iller olan Malatya ve Diyarbakır’daki hastaneler arandı.

BİTMEYEN ÇİLE

Aynı sıkıntının bu illerde de olduğu söylenince genç çift cumartesi sabahı erken saatlerde Adana Balcalı Hastanesi Tıp Fakültesi’ne gitti. Ancak buradan da, “Üç boş kuvöz yok” cevabı gelince karnı burnunda anne adayı Ç.Ü Doğum ve Çocuk Hastalıkları, ardından Özel Başkent Üniversitesi Hastanesi, Çukurova Devlet Hastanesi Marsa Kadın Doğum Hastalıkları Hastanesi ile Mersin ve Tarsus’taki hastanelerini aradı.

BEBEKLER NAKLEDİLDİ

Tüm aramalarına rağmen sonuç alamayan Vural Çifti buradan Çukurova İlgi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Merkezi’ne götürüldü ancak buradan da gelen “Doktor yok” cevabıyla şoke oldu. Yeniden Balcalı Hastanesi’ne dönen çift oradan da, “Doğumu başka yerde yaptırın bebekleri transfer edin” önerisi üzerine yeniden Özel Ortadoğu Hastanesi’ne götürüldüler ve ancak doğumun yüksek riskli olduğu söylenerek geri çevrilince yine Ç.Ü Balcalı Hastanesi’ne döndüler. Nihayet burada doğuma alınan Esra Vural sezaryenle 1’i kız 2’si erkek üçüz bebek dünyaya getirdi. Bin 700, bin 650 gram ile 2 kilo doğan bebekler, ambulansla Özel Çukurova İlgi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Merkezi’ne sevk edildi.

Haber: Akşam gazetesi

İlgili Başlıklar:
Sağlık Haberleri (1076 haber)
Tüp Bebek Haberleri (12 haber)






Kastamonu'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada silahla vurularak ağır yaralanan şahıs hastanede hayatını kaybetti. İŞTE HAYAT VE ÖLÜM PAZARLIĞI:

Bursa'da, elinde tabancayla kuyumcu dükkanına giren 46 yaşındaki S. A., Ercan B'yi öldürmek istedi. Tabanca tutukluk yaptı, silahı Ercan B.'ye kaptırdı. Sonra yalvardı.

13 polisin yaralanmasına neden olan ve aracıyla birlikte parçalanan PKK'lı teröristin kullandığı aracın ilk sahibi ve beraberinde gözaltına alınan 2 kişi serbest bırakıldı.

Hakkari'de bir hidroelektrik santralinde çalışan elektrik mühendisi, kimliği belirsiz 2 kişi tarafından kaçırıldı.

Osman Hayal'in gözaltına alınış nedeniyle ilgili açıklama yapılmadı.

TESK Genel Başkanı Palandöken, çoban Töreci'ye öğrenim bursu başta olmak üzere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını bildirdi.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY