türk net en son haber 7 Eylül 2008Güncelleme: 07.09.2008 10:24 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Sağlık Haberleri
Formula 1
Tayyip Erdoğanın Sözleri
Aydın Doğan
Ermenistan
Milli Takım ve Milli Maçlar
Emre Belözoğlu
Fatih Terim
Acun Ilıcalı
Televizyon Dünyası
Add to Google

22 Mayıs 2008 Perşembe 06:51 Toplum

Deniz Akkaya'nın tehditçi eski aşkına şok baskın

Deniz Akkaya’nın eski sevgilisi Kadayıfçıoğlu, Akkaya’yla aşk söylentisi olan işadamı Kurbanoğlu’nu tehdit etti. Sorunu çözmek için araya giren İhsan Kalkavan’ı da dinlemeyen Kadayıfçıoğlu, son anda polisten kaçtı

Azerbaycan uyruklu işadamı Mubariz Kurbanoğlu, Deniz Akkaya ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelince Akkaya’nın eski sevgilisi Veysel Kadayıfçıoğlu tarafından ölümle tehdit edildi. Kurbanoğlu, savcılığa başvurdu ve polis operasyon düzenledi. Sedat Şahin grubuna yönelik operasyonda da yakalanan Veysel Kadayıfçıoğlu polisin operasyonundan son anda kaçmayı başardı.

TÜRK VATANDAŞI OLDU

Türk vatandaşlığına geçerek Mansimov olan soyadını Kurbanoğlu olarak değiştiren Azerbaycan uyruklu işadamı Mubariz Kurbanoğlu’nun Deniz Akkaya ile aşk yaşadığı haberleri geçen aralık ayında gündeme geldi. Akkaya’nın sevgilisi Home Store’un sahibi Veysel Kadayıfçıoğlu, aşk haberleri üzerine Mubariz Kurbanoğlu’nu arayarak ölümle tehdit etti. Ölüm tehdidi üzerine korkuya kapılan Kurbanoğlu, Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Kurbanoğlu, Deniz Akkaya ile bir ilişkisinin olmadığını söylediği savcılıkta, Veysel Kadayıfçıoğlu’nun Deniz Akkaya’dan ayrılmasının sorumlusu olarak kendisini gösterdiğini iddia etti.

AKKAYA’YA DA TEHDİT

İşadamı İhsan Kalkavan, Kur-banoğlu ve Kadayıfçıoğlu arasındaki sorunu çözmek için çaba gösterdi ancak başarılı olamadı. Soruşturmayı yürüten Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Deniz Akkaya, İhsan Kalkavan ve Mubariz Kurbanoğlu’nun ifadelerini aldı. Deniz Akkaya, emniyetteki ifadesinde Veysel Kadayıfçıoğlu’nun kendisini de tehdit ettiğini söyledi. Ekipler, tehdit olayında adı geçen kişileri telefon takibine aldı.

ÇETEDEN YAKALANMIŞTI

Yaklaşık 4 aydır süren takibin ardından dün sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Kadayıfçıoğlu kaçmayı başarırken Planet Ajans’ın sahibi Müzeyyen Öztürk, Fox TV magazin muhabiri Halit Aydıngöz’ün de aralarında bulunduğu 5 kişi yakalandı. Ünlü sosyetik Selin Boronkay’ın da emniyette olayla ilgili ifadesinin alındığı iddia edildi. Veysel Kadayıfçıoğlu, Sedat Şahin grubuna yönelik düzenlenen Lale operasyonunda çetenin siyasi ve bürokratik bağlantılarını sağladığı gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Magazin muhabiri Halit Aydıngöz de, aynı çeteye yardım ve yataklık suçlamasıyla yakalanmıştı.

Rus ajanı olarak çalışmıştı

Mubariz Kurbanoğlu, Levent’teki eski HSBC Genel Müdürlük binasını, 93 milyon YTL ile en yüksek teklifi vererek almıştı. Palmali Gemicilik şirketinin sahibi Azeri işadamı Kurbanoğlu, Mansimov olan soyadını Türk vatandaşı olunca Kurbanoğlu’na değiştirmişti. Palmali Gemicilik, daha önce Yalova’ya 1.3 milyar dolarlık tersane yatırımıyla gündeme gelmişti. Petrol taşımacılığından liman işletmeciliğine, futbol kulübü sahipliğinden, inşaatçılığa kadar pek çok işle uğraşan Mansimov, yıllardır ailesiyle birlikte İstanbul’da yaşıyor. 13 yaşında Bakü’de askeri okula giren Kurbanoğlu, daha sonra Sovyetler Birliği Harp Okulu’na gitti.

3 sene iç istihbarat üzerine eğitim gören Kurbanoğlu, 5 yılda yüzbaşı rütbesine yükselmişti.

Haber: Devrim TOSUNOĞLU - Akşam gazetesi

İlgili Başlıklar:
Deniz Akkaya (32 haber)






3 gün içinde yaşanan depremler için uzmanlar yine “Büyüğü yolda”, “Tehlike geçti” diye bölündü

Şanlıurfa’da bazı vatandaşlar, "deprem olacak" söylentileri nedeniyle geceyi dışarıda geçirdi.

Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesine bağlı Aşağı Alican köyünde cinnet getiren kişi, babası, ağabeyi ve yengesini öldürüp annesi ile kardeşini yaraladıktan sonra intihar etti.

Siirt'in Baykan ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada, 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Bodrum’da artan şikayetler üzerine iç çamaşırıyla denize girmek belediye meclisinin kararıyla yasaklandı

OTOMOBİLDEKİ TAKSİCİLERDEN BİRİ KÖPRÜDEN BAĞLANTI YOLUNA UÇTU; İKİ TAKSİCİ DE ÖLDÜ

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam