türk net en son haber 8 Eylül 2008Güncelleme: 08.09.2008 02:39 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Tayyip Erdoğanın Sözleri
Aydın Doğan
Lewis Hamilton
Formula 1
Milli Gelir Hesapları
AB - Türkiye İlişkileri
Genelkurmay Haberleri
İlker Başbuğ
Ermenistan
Abdullah Gül
Add to Google

22 Mayıs 2008 Perşembe 14:08 Toplum

TRAFİKTEN MEN EDİLEN KAMYONUNU ATEŞE VERDİ

Malatya'da bir şoför, takograf taktırmadığı için trafikten men edilen kamyonunu çekildiği otoparkta ateşe verdi.

Edinilen bilgiye göre, Malatya-Elazığ Karayolu MALET önünde uygulama yapan trafik ekipleri, durdurulan 34 LND 56 plakalı kamyonu takograf taktırılmadığı için trafikten men etti. Kamyon, Kiltepe Mahallesi'ndeki açık otoparka çekildi.

Otoparkta trafik polisleri ile tartışan kamyonun sahibi şoför M.Z.S. (53), üzerine benzin dökerek aracını ateşe verdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında, kamyonun ön kısmında maddi hasar oluştu. M.Z.S. polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İlgili Başlıklar:
Üçüncü Sayfa Haberleri (734 haber)

Kaynak: İHA




Yorumlar
musti can - 22.05.2008 16:17
İnsanın elinden ekmek teknesini almak yerine başka bir uygulama yapılsa ve insanlar zor durumda bırakılmasa olmaz mı ? O insanın (Kamyoncunun) elinden kamyonunu aldığında o insan nasıl iş yapacak , nasıl evine ekmek götürecek , öncelikle bunların cevapları verilmeli..? Elbette kanunun gereğini yerine getirmeli ama bir takograf taktırmamanın cezası bu olmamalı ...... Yetkililerin daha duyarlı ve cezaların da bu derece insanları zordurumda bırakmaması gerekir diye düşünüyorum. Bu insanların hangi şartlarda nasıl iş yaptıklarını bilmek lazım. elbette suç unsuru bulunduran durumlar cezasız kalmamalı. bunun aksi örnekleri de maalsef ülkemizde mevcut ama .... Yine de yarınları daha güzel bir Türkiye için ..... Saygılar.

İlköğretim ve liselerde okuyan toplam 14 milyon öğrenci ve 662 bin öğretmen 3 aylık yaz tatilinin ardından ders başı yapacak.

Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ’un Güneydoğu ziyaretine ilişkin halkla iç içe olduğu 8 adet fotoğraf, Genelkurmay’ın sitesine konuldu.

Belediyeden yapılan açıklamada, kalitesi ve fiyatı nedeniyle yoğun ilgi gören memba suyu istasyonlarının kapasitesini artırıcı çalışmalara başlandığı, istasyonların çalışma saatlerinde değişikliğe gid

3 gün içinde yaşanan depremler için uzmanlar yine “Büyüğü yolda”, “Tehlike geçti” diye bölündü

Şanlıurfa’da bazı vatandaşlar, "deprem olacak" söylentileri nedeniyle geceyi dışarıda geçirdi.

Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesine bağlı Aşağı Alican köyünde cinnet getiren kişi, babası, ağabeyi ve yengesini öldürüp annesi ile kardeşini yaraladıktan sonra intihar etti.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam