|
|
25 Mayıs 2008 Pazar 18:58
|
Toplum
|
Cizre ilçesinde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı
Edinilen bilgiye göre, ilçe otogarı önünde henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamada Hüseyin Yural, Lokman Yural ve Şaban Bayram yaralandı.
Yaralılar, Cizre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Şırnak Valisi Ali Yerlikaya, olay yerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı ve yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Vali Yerlikaya, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Halkın huzurunu bozmak isteyenlerin en kısa zamanda yakalanması için güvenlik güçleri seferber oldu. Bu şahıslar en kısa zamanda yakalanıp adalete teslim edilecek. Patlamanın nedeninin belirlenmesi çalışmalar sürdürülüyor'' dedi.
AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Meral Özdağ'ın eşi Hüseyin Özdağ'ın aracına molotofkokteylli saldırı gerçekleştirildi.
Ardahan’dan Trabzon’a mahkum nakli yapan askeri araç Artvin’in Şavşat ilçesi Yavuzköy mevkinde yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı.
Devlet Memurları Kanunu'nda yapılması planlanan değişikliklerle memurlara bir dizi yeni hak verilmesi planlanıyor.
Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı, bu sorunun cevabını bulmak için inceleme başlattı.
ABD’de yapılan bir araştırma, bu sistemin de hem konuşanı, hem de otomobildeki diğer kişileri tehlikeye attığını ortaya koyuyor.
Peker, gazetecilere böyle seslendi: 'Eşim birazdan burada olacak. İnanmıyorsanız hastaneye götürüp muayene ettirin'...
|