|
|
26 Mayıs 2008 Pazartesi 07:19
|
Toplum
|
'Viskime zehir koydu' diye hizmetçi öldürdü
Hizmetçisini, viskisine fare zehri koyduğu iddiasıyla öldüren Kaya, alkol komasında olduğu için polise ifade veremedi
İstanbul Beykoz'da tripleks bir villada yaşayan Hüseyin Cem Kaya (29) hizmetçisini öldürdü.
Yalnız yaşadığı villada Gulmyre Nurullayewa adlı Türkmenistan uyruklu 39 yaşındaki kadını işe alan Kaya, önceki gece viskisinin dibinde "fare zehri" bulduğunu iddia ederek hizmetçisinin kaldığı çatı katındaki odaya çıktı.
Kilitli kapıyı kırarak içeri giren Kaya, hizmetçisine bağırmaya başladı.
İkili arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Kaya kadına iki el ateş etti.
Hizmetçi kadın olay yerinde yaşamını yitirirken, katil zanlısı 155 Polis İmdat'ı arayarak kendini ihbar etti.
Hizmetçisini öldüren Hüseyin Cem Kaya'nın olay sırasında aşırı alkollü olduğu ve uyuşturucu da kullandığı iddia edildi. Kaya polise "Şişe dibindeki zehri görünce kendimi kaybettim ve öldürdüm. Daha önce de canıma kastetti" dedi. Alkol komasına giren Kaya'nın ifadesi alınamadı. Kaya'nın geçmişte adam yaralama suçundan para cezası aldığı öğrenildi.
İzmir Konak'ta meydana gelen patlamada 1'i albay 3 asker ve 7'si polis olmak üzere toplam 16 kişi yaralandı. İŞTE YARALILARIN İSİMLERİ:
Mersin'i kana bulamaya hazırlanan canlı bombanın uydudan takip edildiği ortaya çıktı. Emniyet, 4 canlı bombanın K. Irak'tan yurda sızdığını tespit etti.
Altaylı, 'günün egemenlerinin isteği doğrultusunda' yazmakla suçladı; Ilıcak karşıladı: ''Veli Küçük ve Teoman Koman'a dikkat çekiyordum, hani sizin talimat aldığınız kişiler!'
1.5 yaşındaki oğlunu boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan 34 yaşındaki anne, oğlunu sürekli ağladığı için öldürdüğü söyledi.
Türkiye Komünist Partisi (TKP) üyesi bir grup, İspanya ve Almanya'ya ait olduğu belirtilen 2 askeri geminin İstanbul Boğazı'ndan geçişini protesto etti.
Mahalle baskısı, zabıta marifetiyle ÇİVİLİ SOPA dayağına dönüştü. Zabıtalar, Keçiören'de alkollü içki satan büfeciyi çivili sopalarla tekme tokat dövdü.
|