|
|
28 Mayıs 2008 Çarşamba 07:46
|
Toplum
|
Taksim'de 5 yıldızlı otelin spor salonunda bir reklamcı kadını taciz ettiği öne sürülen otel hizmetlisine 13.5 ay hapis verildi
Reklamcı B.Y.'nin (30) hayatını kâbusa çeviren olay geçtiğimiz kasım ayında Taksim'de bulunan 5 yıldızlı lüks bir otelde yaşandı.
İddiaya göre B.Y.'yi ilk olarak 6 Kasım 2007 tarihinde cep telefonundan arayan kimliği belirsiz bir kişi "İç çamaşırın çok güzel. Otele geldiğinde bak sana neler yapacağım" şeklinde sözler sarf etti.
Karakola şikâyette bulunan B.Y., tacizlerin sürmesi üzerine savcılığa başvuruda bulundu.
Yapılan çalışmalarla Cemal G. isimli şahıs, suçüstü yakalandı.
Bilirkişi tarafından hazırlanan raporda soyunma dolabında bulunan notların Cemal G. tarafından yazıldığı belirlendi.
Cemal G. hakkında 'taciz' suçlamasıyla 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle kamu davası açıldı.
Sanık, Beyoğlu 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki son savunmasında da suçu inkâr etti.
Yargılama sonucu Cemal G.'nin taciz suçundan 1 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi.
Mahkeme sanığın 'ertelenmesi halinde bir daha suç işlemeyeceği' kanaatine vararak cezayı erteledi.
B.Y.'nin otel aleyhine açtığı 50 bin YTL'lik tazminat davasının seyrini nasıl etkileyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.
Konya'da bir süredir psikolojik sorunları olduğu belirtilen gencin kendisine sürekli deli dediği için babasını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi.
Samsun'un Kavak ilçesinde boş akaryakıt tankerinin köprüden dereye uçması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. TANKER PARAMPARÇA...
Eminönü'nde Altınbaş Kuyumluk'a ait dükkanın çatı katında çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.
AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Meral Özdağ'ın eşi Hüseyin Özdağ'ın aracına molotofkokteylli saldırı gerçekleştirildi.
Ardahan’dan Trabzon’a mahkum nakli yapan askeri araç Artvin’in Şavşat ilçesi Yavuzköy mevkinde yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı.
Devlet Memurları Kanunu'nda yapılması planlanan değişikliklerle memurlara bir dizi yeni hak verilmesi planlanıyor.
|