|
|
06 Haziran 2008 Cuma 08:14
|
Toplum
|
4 kutu enerji içeceği içen yaşlı adam öldü
60 yaşındaki Bayram Altın, balığın üzerine 4 kutu enerji içeceği içince fenalaşarak hayatını kaybetti
İstanbul Zeytinburnu Seyitnizam mahallesinde sabaha karşı 04.00 sıralarında yolda yürüyen 60 yaşındaki Bayram Altın bulantı, baş dönmesi ve mide ağrısı gibi rahatsızlıklar hissetmeye başlayıp fenalaşarak yere düştü. Altın, vatandaşlar tarafından kaldırılarak sokakta bulunan bir otelin lobisine götürüldü. Sağlık ekiplerini arayarak durumu bildiren vatandaşlar Altın'ın balık yedikten sonra 4 kutu enerji içeceği içtiğini söylediğini bildirdi. Kısa sürede verilen adrese gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Altın, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerinde ilk müdahaleyi yapan doktor Altın'ın kalp krizinden öldüğünü raporuna yazarken, cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.
Haber: Sabah gazetesi
3 gün içinde yaşanan depremler için uzmanlar yine “Büyüğü yolda”, “Tehlike geçti” diye bölündü
Şanlıurfa’da bazı vatandaşlar, "deprem olacak" söylentileri nedeniyle geceyi dışarıda geçirdi.
Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesine bağlı Aşağı Alican köyünde cinnet getiren kişi, babası, ağabeyi ve yengesini öldürüp annesi ile kardeşini yaraladıktan sonra intihar etti.
Siirt'in Baykan ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada, 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 asker yaralandı.
Bodrum’da artan şikayetler üzerine iç çamaşırıyla denize girmek belediye meclisinin kararıyla yasaklandı
OTOMOBİLDEKİ TAKSİCİLERDEN BİRİ KÖPRÜDEN BAĞLANTI YOLUNA UÇTU; İKİ TAKSİCİ DE ÖLDÜ
|