Kokteyl Network : beygir.com - mackolik.com - sahadan.com - tahminkolik.com - skor.tv - mackolikcomplex.com - havayol.com - magazinkolik.com
türk net en son haber 2 Aralık 2008Güncelleme: 02.12.2008 13:44 rss flas en son dakika haber arama son dakika net haber türk haberler
en net son haber
Ana sayfa haber
Politika Haber
Toplum Haber
Ekonomi Haber
Dünya Haber
Yaşam Haber
Spor Haber
Görüntülü Haber
Haber İndeksi
Haber Arama
Haber Arşiv
Hava Durumu
Yazarlar
Haber Başlıkları
Araştırma Dosyaları
Haber Yorumlar
Haber Üyelik Merkezi
Haber Üyelik Merkezi

Güncel Başlıklar
Türkiyede Yabancı Sermaye
Vestel
Makedonya
Türk Telekom
Doğumkontrol ve Doğum Sağlığı Bilgisi
Hollanda
Cinsellik
Magazin
Süper Marketler
İşsizlik
Add to Google
08 Haziran 2008 Pazar 09:45 Toplum

Eşinin de bulunduğu sırada Mehmet Ağar'ın evine HIRSIZ girdi

Jandarma bölgesinde bulunan 2238 sokaktaki 34 numaralı villada incelemeler yapan ve parmak izi alan yapan jandarma ekipleri villadan herhangi bir şey alınmadığını belirledi.

DoĞru Yol Partisi (DYP) eski Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın İzmir’in Çeşme İlçesi Boyalık mevkii Mamurbaba’da bulunan yazlığında hırsızlık şoku yaşandı. Cuma gecesi meydana gelen olay sırasında bir dönem İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Ankara Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Mehmet Ağar’ın eşi Emel Ağar’ın da evde bulunduğu bildirildi.

BİR ŞEY ÇALINMAMIŞ

Jandarma bölgesinde bulunan 2238 sokaktaki 34 numaralı villada incelemeler yapan ve parmak izi alan yapan jandarma ekipleri villadan herhangi bir şey alınmadığını belirledi. Kameralarla izlendiği ve bahçesinde köpeklerin bulunduğu bildirilen havuzlu lüks villaya hırsız ya da hırsızların arka bahçeden girdiği öne sürüldü.

Emel Ağar’ın dağınık olan evde villanın balkon ve havuz kısmına eşyaları çıkararak topladığı görülürken, hırsızlık şoku yaşayan Ağar’a arkadaşları destek verdi. Villanın güvenlik sistemleri için inceleme yapılırken gün boyunca tüm kamera ve alarm sistemleri tekrar kontrol edilerek tamirat yapıldı.

Haber: AKŞAM gazetesi

AA'NIN HABERİ

MEHMET AĞAR'IN ÇEŞME'DEKİ YAZLIĞINA HIRSIZ GİRDİ

Eski DP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki yazlığına hırsız girdi.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Ağar'ın villasına, önceki gün sabaha karşı mutfak penceresinden giren hırsız, evde bulunan Ağar'ın eşi Emel Ağar ve yardımcıların uyanması üzerine, bir şey almadan kaçtı.

Olayın ardından Alaçatı Jandarma ekipleri evde parmak izi tespit çalışması yaptı.

Sitenin güvenlik kameralarının olay sırasında kayıtta olmadığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İlgili Başlıklar:
Hırsızlık Haberleri (217 haber)
Mehmet Ağar (101 haber)






Samsun'un Kavak ilçesinde boş akaryakıt tankerinin köprüden dereye uçması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. TANKER PARAMPARÇA...

Eminönü'nde Altınbaş Kuyumluk'a ait dükkanın çatı katında çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.

AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Meral Özdağ'ın eşi Hüseyin Özdağ'ın aracına molotofkokteylli saldırı gerçekleştirildi.

Ardahan’dan Trabzon’a mahkum nakli yapan askeri araç Artvin’in Şavşat ilçesi Yavuzköy mevkinde yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı.

Devlet Memurları Kanunu'nda yapılması planlanan değişikliklerle memurlara bir dizi yeni hak verilmesi planlanıyor.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı, bu sorunun cevabını bulmak için inceleme başlattı.

Anadolu Ajansi net haber son dakika flas haber IHA ihlas haber ajansi net haber son dakika flas haber
NET Haber
Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı
resmi abonesidir.
NetHaber Künye: Genel Yayın Yönetmeni: Nevzat BASIM
Yayın Koordinatörü: Emre KULCANAY
Reklam