|
|
10 Haziran 2008 Salı 08:18
|
Toplum
|
YOKSA UZAYLILAR TAŞLANMAYI SEVDİ Mİ? Uzaylılar 7 yıl önce taşlandıkları Narlı Köyü’ne geri döndü
İddia sahibi köylünün verdiği eşkal ise ilginçti: Göğsünde kırmızı şerit olan küçük bir ayıya benziyordu.
Uşak’ın Eşme İlçesi’ne bağlı Narlı Köyü yıllar sonra yine uzaylı iddiaları ile gündeme geldi. 2001 yılında yine aynı köyde yaşayan bir karı-koca tarlaya inen uzaylıyı taşladıklarını söylemişti. UFO tarihine ‘uzaylı taşlama’ şeklinde giren olayın kahramanIarı “Korkup taşladık, amacımız düşürüp ne olduğunu incelemekti” demişti.
7 yıl sonra bu kez tütün tarlasında çalışan Hasan (37) ve eşi Ferah Tülü, Ahmet (40)-Hafize Can (37) çifti ile Serkan Sert (26) uzaylı gördüklerini söyledi. Vatandaşlar bir metreden büyük cismin parlak bir madde ile kaplı olduğunu öne sürdü. Serkan Sert “Cep telefonuyla fotoğrafını çekmeye çalıştım. Ancak hep bembeyaz bir görüntü oluşuyordu” dedi. Ferah Tülü, cismin küçük bir ayıya benzediğini belirterek “Göğsünde kırmızı şerit vardı. 300-400 metre ileriden üzerimize geldi. 20 dakika, 50 metre yüksekte durup kayboldu” dedi. Ege Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri’nden Prof. Dr. Serdar Evren ise ışık kırılmalarının göz yanılmasına neden olabileceğini belirtti.
AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Meral Özdağ'ın eşi Hüseyin Özdağ'ın aracına molotofkokteylli saldırı gerçekleştirildi.
Ardahan’dan Trabzon’a mahkum nakli yapan askeri araç Artvin’in Şavşat ilçesi Yavuzköy mevkinde yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı.
Devlet Memurları Kanunu'nda yapılması planlanan değişikliklerle memurlara bir dizi yeni hak verilmesi planlanıyor.
Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı, bu sorunun cevabını bulmak için inceleme başlattı.
ABD’de yapılan bir araştırma, bu sistemin de hem konuşanı, hem de otomobildeki diğer kişileri tehlikeye attığını ortaya koyuyor.
Peker, gazetecilere böyle seslendi: 'Eşim birazdan burada olacak. İnanmıyorsanız hastaneye götürüp muayene ettirin'...
|