|
|
10 Haziran 2008 Salı 00:22
|
Toplum
|
Silahlı Kuvvetlerin yeni ARAZİ KIYAFETİ, modacı Arzu Kaprol'dan... Ve o kamuflaj elbisesi ilk olarak GENELKURMAY BAŞKANI'NIN ÜZERİNDE
İLK GİYEN, GENELKURMAY BAŞKANI OLDU
EFES-2008 Müşterek Atışlı Tatbikatı’nı izlemek üzere kuvvet komutanlarıyla birlikte dün İzmir’e gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Vali Cahit Kıraç’ı ziyaret etti.
Büyükanıt, ünlü modacı Arzu Kaprol tarafından dizayn edilen TSK’nın yeni kıyafetlerini ilk kez giydi.
Büyükanıt,
‘’Uzun süre üzerinde çalışılan bir kıyafetti. Tabii ki her şey geliştirilmeye muhtaçtır. Kamuflajı özeldir. Benim üzerimde gördüğünüz yazlıktır. Üstündeki gömlek gibi, altta ise pantolon var. Bunun bir de kışlığı var. Kumaşı daha kalın, uzun kollu. Çok özel bir kumaştır. İnanıyorum ki silahlı kuvvetlerimiz bu kamuflajla çok rahat edecek’’
diye konuştu.
Konya'da bir süredir psikolojik sorunları olduğu belirtilen gencin kendisine sürekli deli dediği için babasını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi.
Samsun'un Kavak ilçesinde boş akaryakıt tankerinin köprüden dereye uçması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. TANKER PARAMPARÇA...
Eminönü'nde Altınbaş Kuyumluk'a ait dükkanın çatı katında çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.
AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Meral Özdağ'ın eşi Hüseyin Özdağ'ın aracına molotofkokteylli saldırı gerçekleştirildi.
Ardahan’dan Trabzon’a mahkum nakli yapan askeri araç Artvin’in Şavşat ilçesi Yavuzköy mevkinde yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı.
Devlet Memurları Kanunu'nda yapılması planlanan değişikliklerle memurlara bir dizi yeni hak verilmesi planlanıyor.
|